banner2752
banner2750
banner2776

KÖRFEZLİ İLYAS PAZARDA SALDIRIYA UĞRADI, SAKAT KALDI, CANINA KIYDI
 Alınan bilgi ve iddialara göre yaklaşık 1 yıl önce fatih Mahallesi’nde internet kafe işleten ve bekar olan İlyas Zengin, iki kişinin saldırısı sonrasında ağır yaralandı. Bıçak ve silahla yaralanan İlyas Zengin, gördüğü tedavi sonrasında hayati tehlikeyi atlattı ama sağ bacağı sakat kaldı. Bu tarihten sonra hukuki mücadelesini sürdüren İlyas Zengin, beklediği sonucu da alamayınca, girdiği bunalım sonrasında saat 23.00 sıralarında oturduğu evin balkonuna çıkıp, kapıyı kilitledi ve bir süre sonra da silah sesi duyuldu. Evde bulunan yakınlarının çabası İlyas Zengin’i bu kararından vazgeçirmeye yetmedi ve genç adam kafasına sıktığı mermiyle, balkonda hayatını kaybetti. Olay sonrasında eve gelen savcılık gerekli soruşturmayı yaptıktan sonra ceset Körfez Asri Mezarlık morguna kaldırıldı. 7 kardeşten bir olan İlyas Zengin’in bugün Körfez’de toprağa verilmesi bekleniyor.

Yakınları şokta

Olaydan sonra intiharın şokunu yaşayan aile yakınları, silahla yaralamadan sonda İlyas Zengin’in bunalıma girdiğini anlatarak, ‘’İlyas’ı yaralayan iki kişiden biri hiç tutuklanmadı, diğer zanlı ise 8 ay sonra serbest kaldı. İlyas, verilen karardan sonra bunalıma girdi, kendisini yaralayanların ceza almaması ve sakat kalmanın verdiği üzüntüyle iyice içine kapandı. Bu arada, yaralayan tarafla bağlantıya geçildi, sakatlık nedeniyle tazminat vermeye yanaştılar ama sürekli rakamı düşürdüler. İlyas bir süre intikam alma düşüncesi içine girdi ama bunun sonrasında aile yakınlarına zarar verilir diye çekindi. Yaşlı olan annesine yük olduğu ve annesi vefat ederse kimse bakamaz diye üzüntüsü arttı ve bu düşüncelerle canına kıydı. Tüfeği nereden bulduğunu biz de bilmiyoruz’’ dediler.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2723

banner2680