banner2779
banner2752
banner2750

Körfezli Köy Muhtarları  Geleneği Bu Sene de Yaşattı

Muhtarları ve bölge halkını kent protokolü de yalnız bırakmadı

Körfezli köy muhtarlarının geleneksel iftar daveti önceki akşam yapıldı. Aynı zamanda Körfez Muhtarlar Derneği Başkanlığı görevini de yürüten Kutluca Köyü Muhtarı Engin Öztürk ile Karayakuplu Köyü Muhtarı Yusuf Korucuoğlu ve Sevindikli Köyü Muhtarı İbrahim Karagöz, önceki akşam düzenlenen ortak iftar programında yaklaşık 1.000 kişiyi ağırladı.Mükemmel bir şekilde misafirleri agırlayan Muhtarlar misafirlerden tam not aldı. 

Körfez İlçenin Genç, dinamik ve çalışkan belediye başkanı Şener Söğüt ve Ak Parti Körfez İlçe başkanı Ramazan Tuna  bütün masaları dolaşarak misafirlerle selamlaştı. 

PROTOKOL AKINI VARDI

Sevindikli Kültür Merkezi’nde düzenlenen iftar etkinliğine bölge halkının yanı sıra çok sayıda protokol mensubu, sivil toplum kuruluşunun temsilcisi ve siyasi partilerin başkan ve yöneticileri katıldı. Etkinliğe katılanlar arasında Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Hasan Ayaz, Körfez Müftüsü Muhammed Aydın, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, CHP Körfez İlçe Başkanı Bülent Yıldız, Demokrat Parti Körfez İlçe Başkanı Veli Yıldız, AK Parti Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysun Demir, belediye başkan yardımcıları İbrahim Çırpan ve Faruk Denli, Muhtarlar Müdürü Özcan Efe, Koordinatör Seladdin Kabadayıoğlu, özel kalem müdürü Zekeriya Çetin, meclis üyeleri, muhtarlar ile vatandaşlar katıldı.

3 muhtarın düzenlediği İftar Programına katılım çok yoğun oldu. 

ÖZTÜRK DAVETLİLERİ SELAMLADI

Düzenlenen etkinlikte ilk olarak konuşan organizasyonun sahibi olan muhtarlardan Engin Öztürk, “İftar programına katılım sağlayıp bizleri onurlandıran tüm misafirlerimize teşekkür ediyoruz. Pandemi nedeniyle bir araya gelemediğimiz 2 yıldan sonra bizleri yeniden buluşturan Rabbimize şükürler olsun. Böyle nice güzel günlerde bir araya gelebilmek duasıyla emek veren destek olan herkese en önemlisi bizleri yalnız bırakmayan tüm gönül dostlarımızdan komşularımızdan Allah razı olsun” dedi.

“BİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN”

Daha sonra konuşan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ise, “Pandemi ile geçen iki yılda Ramazan akşamlarımız çok daha sıradan geçiyordu. Ancak Allah’a hamdolsun bu süreç de artık bitiyor. Bizleri bu gönül sofrasında bir araya getiren değerli muhtarlarımıza ve yine bizleri bu gecede yalnız bırakmayan tüm konuklarımıza teşekkür ediyorum. Allah birlik ve beraberliğimizi daim kılsın” diye konuştu.

DUA SONRASINDA İFTAR

Söğüt’ün ardından sahneye davet edilen Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Hasan Ayaz da konuşmasında etkinliğin kendilerini çok sevindirdiğini ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ettiklerini dile getirdi. Yapılan konuşmaların ardından Körfez Müftüsü Muhammed Aydın iftar duasını yaptırdı. Ardından okunan ezanla birlikte tüm katılımcılar oruçlarını birlikte açtı.

Körfez İlçenin sevilen Müftüsü Muhammed Aydın İftar duasını yaptırdı. 

Başkan Söğüt İftar sonrası Sevindikli Köy kahvesinde vatandaşlarla sohbet etti. 

Vatandaşlarla samimi bir şekilde sohbet eden başkan Söğüt teravih namazınıda Sevindikli Köy Camiinde kıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751