KÖRFEZLİ  MELİKE TUNCER TAEKWONDO ‘DA BALKAN ŞAMPİYONU

            

            Şampiyonaya Taekwondo Milli takımına çağrılan, Körfez Uzakdoğu Sporları İhtisas Kulübü sporcusu ,Şampiyonlar Fabrikası, Aşkın KAHVECİ ’nin öğrencisi Melike TUNCER 18-30 yaş bayanlar kategorisinde ,turnuvanın en yüksek puanını alarak Balkan Taekwondo Poomse şampiyonu oldu.Kulüp Başkanı ,Taekwondo ve Kick Boks Teknik direktörü ,Aşkın KAHVECİ de Antrenör olarak sporcunun arkasında çıkarak, "İlçemizi.İlimizi,devletimizi ve Bayrağı için elinden geleni yaparak İstiklal marşımızı, Balkanlara dinlettik. Kulüp yönetim kurulu adına sporcumuzu kutluyor başarılarının devamını diliyoruz" dedi. 

  

 

         KAHVECİ,  şunları söyledi "2017 de Körfezden 4 Sporcu, ikisi Körfez Gençler birliği adına müsabakalara katıldı 2 sporcumuzda Körfez Uzakdoğu sporları İhtisas kulübü adına Milli takımda yer aldılar ve boş yok 4 de 4 dört Şevval Yarar Dünya ikincisi ve Avrupa Şampiyonu,Genç Bayanlarda, Aşkın KAHVECİ 1 Uluslar arası,1 Türkiye Şampiyonu ,1 de Avrupa 2.Gümüş madalya Büyük Erkeklerde, Kulübümüz Sporcusu, Canan UZUN Büyük Bayanlar Kick Boksta 65 kg. Afrika 2. kupasını  aldı.Gerek ,Kick Boksta gerekse Taekwondoda bu yıl  boş geçmedik. Son Olarakta, Melike TUNCER Taekwondo’da Balkan şampiyonu oldu Büyük bayanlarda, bu yılı kapattık" dedi . "Hedefimiz 2018 " 

   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817