Körfezli Muhtardan  Karla Mücadele Teşekkürü

Ancak Körfez Belediyesi bünyesinde oluşturulan karla mücadele ekiplerinin şehrin birçok bölgesinde yaptığı çalışmalarla kar yağışı büyük bir soruna sebep olmadı. Ekipler kar yağışının etkili olduğu ilk günden itibaren gruplar halinde, şehrin üst kesimlerinden başlayarak yolların açık kalması ve yaşamın durmaması için yoğun çaba gösterdi.

MUHTAR TEŞEKKÜR ETTİ

Körfez Mimar Sinan Mahallesi’nde dört dönemdir muhtarlık görevini yürüten Aynur Şöhretli Yiğit de yaptığı bir sosyal medya paylaşımı ile çalışmaları dolayısıyla Körfez Belediyesi yönetimine ve sahada çaba gösteren personellerine teşekkür etti. Muhtar Aynur Şöhretli Yiğit, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“BİZZAT TANIK OLDUM”

“17 Şubat 2021, günün özeti… 1987 yılından bu yana özlenen beklenen kar nihayet yağdı. Kimileri için büyük özlem, kimileri içinde imkansızlıktı. Kar ne kadar güzelliği ile gelse de zorla mücadelelerin hep bir parçası olmuştu. Bugün işe gelirken Körfez Belediyesi karla mücadele ekibinin çalışmalarına bizzat tanık oldum.

SÖĞÜT’E TEŞEKKÜR ETTİ

Ana yollarımız ve ara yollarımıza kadar tuzlama çalışması büyük titizlikle yapıldı. Vatandaşlarımız mağdur olmasın büyük özveri ile çalışan, karla mücadeleyi en iyi şekilde yöneten belediye başkanımız Şener Söğüt ve ekibine yürekten teşekkür ederim” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817