Körfez'li Muhtarlar Emniyet Müdürünün konuğuydu

Yapılan ziyaretten dolayı Kocaeli İl Emniyet Müdürü Hulusi Çelik,Körfez  Muhtarlar Derneği Başkanı Engin Öztürk ve yönetimine  teşekkür etti.

 

Körfez Muhtarlar Dernek Başkanı Engin Öztürk ,Çelik’e görevinizde başarılar temennisinde bulunuyor ve İlimize hoş geldiniz diyorum diyerek bir çiçek de takdim etti.

 

Ziyarette Kocaeli’nin hem liman hem de önemli bir sanayi kenti olduğunu belirten Kocaeli İl Emniyet Müdürü Çelik, Kocaeli’nin diğer illere oranla oturmuş bir yapısı var. Asrın Depremini yaşayan Kocaeli’nin kısa sürede yarasını sarıp ayağa kalkması Türkiye için önem taşımaktadır. dedi.

 

Yapılan karşılıklı sohbet sonrasında Körfez Muhtarlar Dernek Başkanı Engin Öztürk Hulusi Çelik'i Körfez İlçeye Davet etti. Emniyet Müdürü Çelik, en kısa zamanda geleceğim dedi.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817