Körfezli Muhtarlar  Gemlik’e Kutlamaya Gitti

Gemlik Kaymakamlığı ve Gemlik Belediyesi’nin destekleri ile gerçekleşen etkinliğe Körfez Mimar Sinan Mahallesi Muhtarı Aynur Şöhretli Yiğit, İlimtepe Mahallesi Muhtarı Kazım Elmas ve Kirazlıyalı Mahallesi Muhtarı Ahmet Mızrak ile kalabalık bir heyet katıldı.

SÖĞÜT’ÜN SELAMINI GÖTÜRDÜLER

Atamer Doğa Resort Hotel’de düzenlenen etkinliğe katılan arasında yer alan Muhtar Aynur Şöhretli Yiğit, “Gemlik’teki kutlamaya biz de katıldık. Körfez Belediye Başkanımız Şener Söğüt’ün de selamlarını götürdük. Ayrıca ilgisi dolayısıyla Gemlik Kaymakamı Hasan Göç ile Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan ile Gemlikli muhtarlarımızdan Sevim Koçdemir, Göksal Noca ve Mürvet Arslan’a teşekkür ediyoruz” dedi.

MEMNUN AYRILDILAR

Gemlik’te görev yapan muhtarlarla birlikte keyifli zaman geçirdiklerini belirten Şöhretli, “Bursa’dan bizim için gelen bir önceki dönem muhtar arkadaşım Selma İncesu’ya ve Gemlikli muhtarlarımıza ilgileri ev sahipliķleri dolayısıyla şükranlarımızı sunuyoruz. Tüm muhtar arkadaşlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Gününü en içten dileklerimizle kutlarız” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817