Körfez'li muhtarlarda cağ kebabının tadına baktı!

Körfez İlçenin sevilen,isimlerinden Başkent Nakliyat'ın sahibi Veli Yıldız Körfez İlçede görev yapan muhtarları yeni açtıkları Resteurant Keyif 6 da ağırladı.


Organizasyona Çamlıtepe Mahallesi Muhtarı Yahya Demirbağ, Mimar Sinan Mahallesi Muhtarı Aynur Şöhretli, Hereke Kışladüzü muhtarı Süleyman Basri Umutlu, Atalar Mahallesi Muhtarı Fitnat Gündüz, Hacı Osman Mahallesi Perihan Tunç katıldı.
Veli Yıldız Körfezli muhtarlara '' Davetimize icabet edip geldiğiniz, çok teşekkür ederiz. Görev yaptığınız bölgelerde halkla iç içe olan ve gece gündüz demeden hizmet veren, adeta mahallenin gözü kulağı olan siz muhtarlarımızı mekanımızda ağırlamaktan son derece mutlu olduk. Sizleri her zaman mekanımıza bekleriz.

 

Körfezli muhtarlar Veli Yıldız’a nazik daveti için teşekkür ettikten sonra hayırlı uğurlu olsun temenisinde bulundular.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817