banner2779
banner2752
banner2750

KÖRFEZLİ ÖĞRENCİLERİN SİNEMA KEYFİ DEVAM EDİYOR
 765 Öğrenci “Çanakkale Destanı” Çizgi Filmini İzledi

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez’deki okullara yaptığı ziyaretlerde öğrencilerin sinema isteğini geri çevirmemişti. Öğrencilerin taleplerini yerine getiren Körfez Belediyesi, 765 öğrenciyi okullarından otobüslerle alarak Tütünçiftlik Kültür Merkezine getirdi. General Edip Bayoğlu İlköğretim Okulu, Ahmet Taner Kışlalı İlköğretim Okulu, Halide Edip Adıvar Orta Okulu, Hereke Sümer İmam Hatip Orta Okulu, Çelik Sanayi Orta Okulu ve İgsaş Orta Okulundan gelen 765 öğrenciye film gösterimi öncesinde patlamış mısır dağıtıldı. Öğrenciler daha sonra “Çanakkale Destanı” isimli çizgi filmini izledi. Sinemaya ilk kez gelen çocukların olduğu öğrenci grubunun mutlulukları gözlerinden okundu.

Başkan Baran Öğrencilere Patlaşmış Mısır Dağıttı

Körfez’de düzenlenen Kültür Sanat Etkinliklerinin birçoğuna katılarak Körfezlilerin her anında yanında olan Belediye Başkanı İsmail Baran, minik çocuklar için düzenlenen sinema gösterimine katılarak elleriyle patlamış mısır dağıttı. Çocuklar sıra halinde Başkan Baran’ın elinden aldıkları patlamış mısırlarıyla birlikte koltuklarına oturdu. Daha sonra Başkan Baran, minik öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Başkanımızı Çok Seviyoruz

Körfez Belediyesi’nin yaptığı etkinlikle “Çanakkale Destanı” çizgi filmini izlemeye getirilen çocuklar çok mutlu olduklarını söyleyerek, “Çanakkale Destanı filmini izlemeye geldik, bizleri dedelerimizin destanını izleten başkanımızı çok seviyoruz. Başkanımızı tekrar okulumuzu ziyaret etmesini ve bizleri böyle etkinliklerle buluşturmasını bekliyoruz“ ifadelerini kullandılar.

Başkan Baran, “Gençliğimizi Ve Çocuklarımızı Önemsiyoruz”

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ise düzenlenen etkinliklerle öğrencilerin eğlenerek öğrenmelerini ve sosyalleşmelerini hedeflediklerini söyledi. Başkan Baran, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza bu vatanın nasıl kurtarıldığını Çanakkale haftasında “Çanakkale Destanı” çizgi filmiyle anlatmak istedik. Geleceğimize sahip çıktığımız kadar, geçmişimize de sahip çıkıyoruz.” Dedi.

Başkan Baran, öğrencileri bu tür sosyal aktivitelerle buluşturmayı devam ettireceklerini ifade ederek, “Gençliğimizi ve çocuklarımızı önemsiyoruz. Gerçekleştirdiğim okul ziyaretlerinde öğrencilerimizden bu yönde bir talep aldım. Bu talebi hemen hayata geçirerek çocuklarımızın yüzünü güldürmeyi başardık. Öğrencilerimizi eğitici ve geliştirici birçok çizgi filmlerle buluşturmayı sürdüreceğiz.” Şeklinde konuştu. 





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751