Körfezli öğretmen Kandıra'da öldürüldü
 

GENÇ KADIN CESEDİ

Sabah saat 07.30 sıralarında jandarmaya yol kenarında bir ceset bulunduğu ihbarı yapıldı. Jandarma olay yerine gittiğinde dehşet verici manzarayla karşılaştı. Üzerinden kimlik çıkmayan, 19-23 yaşları arasında, üzerinde lacivert kumaş pantolon, siyah askılı bluz, pembe gömlek ve siyah topuklu ayakkabı olan genç bir kadın, kanlar içinde yerde yatıyordu. Ceset daha sıcaktı ve olayın henüz meydana geldiği anlaşılıyordu.

NASIL ÖLDÜĞÜ BELLİ DEĞİL

Cesette yapılan incelemede vahşi bir cinayetin ya da hızla çarpan bir aracın tahribatı görülüyordu. Kadının yüzünde ağır bir darp yarası, iki kolunda ve bir bacağında kırık, kafatasında çeşitli çatlaklar bulunduğu gözlendi. Kimliği belirsiz kadının başka bir yerde öldürülüp oraya mı atıldığı ya da orada mı öldürüldüğü veya bir aracın çarpması sonucu mu öldüğü tam olarak anlaşılamadı.

TANIYANLAR ARASIN

Yol güzergahındaki tüm güvenlik kameraları tek tek taranıyor. Kayıp ihbarları ve çevre hastanelerde titiz bir araştırma qalılıyor. Savcının yaptığı incelemenin ardından ceset Asri Mezarlık Morguna kaldırıldı. 

KİMLİĞİ BELLİ OLDU

Sabah karşı Kandıra Yolu üzerinde öldürülen kadının kimliği belli oldu. Bulunan cesedin Körfez'de öğretmenlik yapan Serpil Kömürcü'ye ait olduğu belirlendi. Serpil Kömürcü Körfez İlkokulu'nda sınıf öğretmeni olarak görev yapıyordu. Olayla ilgili olarak yürütülen soruşturma devam ediyor. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817