KÖRFEZLİ SPORCULARIN MADALYA GURURU
 Körfez Belediyesi, açmış olduğu spor okullarında, birçok branşta dereceye girerek Körfez’i gururlandıran sporcular yetiştirmeye devam ediyor. 2016 yılı Uluslararası Turkish Open Taekwondo Poomse Şampiyonasına Körfez Belediyesi adına katılan ve Yıldız Bayanlar Türkiye Şampiyonluğunu kazanarak birinci olan Şevval Yarar’dan sonra, Körfez Belediyesi Spor Akademilerinde eğitim alan sporculardan Ensar Bıyık ’da, Edirne Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde tozkoparan dalında birincilik kazanarak Körfez’e büyük bir gurur yaşattı.

Şevval Yarar Körfez’in Gururu Oldu

Hatay’da düzenlenen 2016 yılı Uluslararası Turkish Open Taekwondo Poomse Şampiyonasında, Körfez Belediyesi adına katılarak Yıldız Bayanlar Türkiye Şampiyonluğunu kazanan Şevval Yarar, 30 Eylül – 4 Ekim Dünya Kupası şampiyonasına da İlçemizi ve Ülkemizi gururla temsil edecek. Spora Körfez Belediyesinin katkıları ve uzun süredir çalıştığı hocası Aşkın Kahveci ile Körfez’i en iyi şekilde temsil ederek, İlçemizin adını Ulusal arenada duyurdu.

Kırkpınar’a Körfez Damga Vurdu

Körfez’de ata sporu olan Yağlı Güreşlerini gün yüzüne çıkartan Körfez Belediyesi, yağlı güreşleri gelecek nesillere aktarmak amacıyla ülke genelinde düzenlenen organizasyonlarda büyük ses getiriyor. 655’incisi düzenlenen Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerine, Antrenör Veysel Şirin ile birlikte katılan Ensar Bıyık yağlı güreşlere damga vurdu.

“Tozkoparan Dalında Birincilik “

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Edirne Kırkpınar Yağlı Güreşleri öncesi sporculara baklava ikram ederek, büyük moral verdi. Başkan Baran’ın ziyaretinden sonra, sporcular aldıkları moralle Edirne Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerine katılım sağladı. Körfez Belediyesi Spor Akademisi sporcusu olan Ensar Bıyık, tozkoparan boy dalında 171 Sporcu arasında birinci olarak Körfez’e altın madalya kazandırdı.

Körfez Belediyesi Sporun ve Sporcunun Yanında

Körfez Belediyesi, açtığı spor okulları, yaptığı yatırımlar ile sporun ve sporcunun yanında olmaya devam ediyor. Açılan ve yoğun bir şekilde talep gören spor okullarında, her branştan sporcular yetiştiriliyor. Futboldan güreşe kadar birçok dalda faaliyet gösteren Körfez Belediyesi spor okulları, Türkiye’ye örnek olacak başarılara imza atıyor. Sağlıklı nesillerin spor ile yetişeceğini belirten Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “ Sporun ve sporcularımızın her zaman yanındayız. Spor, zihnimizi, bedenimizi tüm kötü alışkanlıklardan arındırmada yardımcı oluyor. Kıymetli Ailelerimiz çocuklarını, açmış olduğumuz spor okullarına ücretsiz olarak kayıt ettirebilirler. Yeni nesil bizler için çok önemli. “ ifadelerini kullandı. 




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817