Körfezli Uğur Yılmaz Türkiye Şampiyonu Oldu

29 Eylül-3 Ekim 2021 tarihleri arasında Türkiye Vücut Geliştirme Federasyonu tarafından İstanbul Pendik’te düzenlenen Türkiye Şampiyonası ve Dünya Şampiyonası Milli Takım Seçmeleri’nde Körfez ve Kocaeli adına Uğur Yılmaz da boy gösterdi.

DÜNYA ŞAMPİYONASI KASIMDA İSPANYA’DA

Büyük erkekler klasik fizik açık sıklet kategorisinde mücadele eden Yılmaz, Türkiye şampiyonluğunu elde ederek Körfez’e büyük bir gurur yaşattı. Şampiyon vücut geliştirmeci Uğur Yılmaz, şimdi de 4-8 Kasım tarihlerinde İspanya’da tertiplenecek olan Dünya Şampiyonası’nda ülkemiz ve Körfez ilçe adına ter dökecek.

SÖĞÜT TEBRİK ETTİ

Başarılı sporcu Uğur Yılmaz, Körfez’e dönüşü sonrasında belediye başkanı Şener Söğüt ile bir araya geldi. Gençlik ve Spor Müdürü Ali Osman Baş ve birim sorumlularından Ercan Söğüt’ün de hazır bulunduğu buluşma sırasında şampiyon sporcuyu tebrik eden Başkan Söğüt, “Uğur hocamızın bu başarısı bizlere büyük gurur yaşattı. Kendisini tebrik ediyoruz. Dünya şampiyonasına hazırlanırken her türlü desteği vermeye hazırız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817