KÖRFEZLİ VURAL İSTANBUL’DA BIÇAKLANDI
 Körfez Yarımca Mimar Sinan Mahallesi Gümrükçüler Sitesi’nde oturan ve İstanbul’da çalışan Vural Akkaya (40), yolda tartıştıkları tanker sürücüleri tarafından önce darp edildi, daha sonra da bıçaklandı. Koma halinde hastaneye kaldırılan genç adam iki kez kalbi durmasına rağmen hayata tutunmayı başardı.

Alınan bilgi ve iddialara göre, İstanbul’da bir şirkette çalışan Vural Akkaya, 3 arkadaşı ile birlikte işe gitmek üzere yola çıktı. Kurtköy yakınlarında önde giden bir tırcı ile şirket aracını kullanan sürçü arasında el kol tartışması yaşandı. Tır sürücüsü, Kurtköy’de otomobilin önünü kesti ve kavga başladı. Bu sırada, aradan gelen diğer tırlarda durdu ve kalabalık gurup halinde otomobilde bulunan 4 şirket çalışanına saldırdılar. Olay sırasında otomobilin arkasında oturan Vural Akkaya, bir anda saldıran tırcıların arasında kalırken, 3 arkadaşı kaçtı.

Vural Akkaya, ilk olarak kafasına ve sırtına aldığı darbelerle sendelerken, bıçakla saldıran bir kişi arkadan bacaklarına ve önden kasığına bıçağı sapladı. Vural Akkaya aldığı darbelerle kanlar içinde kalırken, gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kadıköy Samatya Hastanesi’nde ameliyata alınan genç adamın, iki kez kalbi durdu ama yapılan müdahale ile geri döndü ve hayata tutunmaya başladı.

Hastanede tedavisi devam eden Vural Akkaya’nın, iç kanaması olduğu ve kasığına saplana bıçağın karnını yardığı öğrenildi. Yoğun bakımdan çıkan Vural Akakaya’nın durumu ciddiyetini korurken, tetkik ve tedavileri süsüyor. Bu sırada polis olayla ilgili olarak 4 kişiyi yakaladı ve yapılan sorgularının ardından adliyede tutuklandılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817