KÖRFEZLİLER BAŞKANINI COŞKUYLA KARŞILIYOR..
 Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Kuzey Mahallesi ve Ağadere Caddesi ziyaret ederek burada vatandaşların istek ve taleplerini dinledi. Mahalle ve bölge esnafının sıcak ilgi ve hoşgörüsüyle karşılanan Başkan Baran, “Söz verdiğimiz hizmetlerimizi bir bir gerçekleştiriyoruz. Her mahallemize eşit hizmet götürmek için seferber olduk” dedi.

Yapılacak Olan Çalışmaları Başkan Baran Aktardı

Körfez Belediyesinin bu zamana kadar yaptığı çalışmaları vatandaşa aktaran Başkan Baran, vatandaşları yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgilendirdi. Kent merkezinde düzenlediği halk ziyaretlerinin yanında, çevre mahallelerde ki vatandaşların istek ve taleplerini da yerinde dinleyip yerinde tespit ediyor.Ağadere ve Kuzey Mahallesinde bir takım nokta ziyaretleri gerçekleştiren Başkan Baran’ı bölge sakinleri büyük bir coşku ile karşıladı. Vatandaşların büyük ilgi ve coşkusuyla karşılanan Belediye Başkanı İsmail Baran, “Vermiş olduğunuz destek ve güvenden ötürü ayrıca teşekkür ediyorum. Sizlerin bu güvenini ve desteğini gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bütün gayretlerimizle ilçemize en güzel hizmetleri gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu.

Çocuklarında büyük ilgisini gören Başkan Baran, mahalle de top oynayan çocuklarla birlikte kısa bir süre oyun oynadı. Çocuklara da yoğun sevgi ve ilgi gösteren Başkan Baran, onların istek ve düşüncelerini de dinliyor, çeşitli hediyeler veriyor. 







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817