banner2779
banner2752
banner2750

Körfezliler Bu Panayırı Sevdi



Sahur vaktine kadar Körfezliler alışveriş için Ağadere'deydi


Körfez Belediyesi, Körfez Ticaret Odası ve Körfez Esnaf ve Sanatkârlar Odası tarafından Körfez’de ilk defa düzenlenen ‘Bayram Panayırı’, sadece Körfezliler tarafından değil, diğer ilçelerden vatandaşlardan da büyük ilgi gördü. Yüzde 70'e varan indirimlerin yer aldığı panayır, çocuklar için düzenlenen eğlenceler ve sürpriz çekilişlerle de oldukça renkli bir hal aldı. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de Başkan Yardımcıları Faruk Denli ve Osman Yurt ile birlikte sahur vaktine kadar panayır alanındaydı.

"İYİKİ DÜZENLEMİŞİZ DİYORUM"
Çocuklar için düzenlenen eğlenceye katılan Başkan Şener Söğüt, "Bu yıl ilkini gerçekleştiriyoruz. Saat geç olmasına rağmen bu kalabalığı görünce, iyiki böyle bir etkinliğie imza atmışız diyorum" ifadelerini kullandı. Başkan Şener Söğüt, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna ile birlikte düzenlenen etkinliklerde hediye kazanan çocuklara da hediyelerini takdim etti. Başkan Söğüt daha sonra esnafları gezdi, vatandaşlarla sohbet etti.

BU İLÇEYİ BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ
Esnafların, 'Başkanım bu etkinliği geleneksel hale getirelim' sözüne de 'kararı siz vereceksiniz' diyen Başkan Şener Söğüt, "Esnafımızın talebi ile odalarımız ile birlikte bu panayırı düzenledik. Görüyorum ki esnaf da vatandaş da memnun. Bundan sonra hangi sıklıkla düzenlenecek buna esnafımız karar verecek. Sizler isteyin, biz gerçekleştirelim. Bu ilçeyi birlikte yöneteceğiz, birlikte güzelleştireceğiz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751