KÖRFEZLİLER SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN YÜRÜDÜ
 Yürüyüşe Körfezliler Büyük İlgi Gösterdi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın katıldığı Sağlıklı Yaşam Yürüyüşüne, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Birim Müdürleri, Sivil Toplum Kuruş Temsilcileri, Siyasi Parti Temsilcileri ve Körfezliler büyük ilgi gösterdi.

Körfezliler Şehir Ve İş Stresinden Uzaklaşarak Stres Attılar

Yapılan ısınma hareketlerinden sonra hep birlikte yürüyüşe geçen Körfezliler Tütünçiftlik sahili ve Derince sahilini birleştiren kordonda yürüyüşlerini gerçekleştirdi. Yürüyüşlerini yapan gencinden yaşlısına yüzlerce kişi yoğun geçen şehir ve iş stresinden bir nebze olsun uzaklaşıp hem spor yaptılar hem de sohbet edip hoş vakit geçirdiler. Uzun bir yürüyüşün ardından bitiş noktasına gelen vatandaşlar yorgunluklarını kamelyalar ve ağaçların altında dinlenerek yürüyüşlerini noktaladı.

Karaosmanoğlu “Yürüyüş Yapılacak En Güzel Spor Dalıdır”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yürüyüş öncesinde yaptığı konuşmasında, sağlıklı yaşamın yürüyüş yaparak olacağını söyledi. Başkan Karaosmanoğlu, “Kocaeli ve Körfezin güzel insanları, her şeyin en güzeline ve en kalitelisine layıktır. Yürüyüş en kolay ve en güzel yapılabilecek bir spor dalıdır. Bizde bunları göz önüne alarak sizlerle sık sık bir araya gelmeye özen gösteriyoruz” dedi.

Başkan Baran “Sağlıklı Körfez İçin Çalışıyoruz”

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Gerçekleştirdiğimiz yürüyüşlerimizi düzenli bir şekilde siz değerli halkımızla birlikte yapıyoruz. Sağlığımızın korunması ve geliştirilmesi için sağlıklı beslenme ve fiziksel aktivite alışkanlığı son derece önemli bir anahtardır. Hep birlikte sağlıklı Körfez, sağlıklı yaşam için çalışacağız” ifadelerini kullandı.

 

Sağlıklı yaşama ve sosyal bağların kuvvetlendirilmesi adına düzenli olarak sürdürülmesi planlanan yürüyüşlere katılan vatandaşlar, etkinlikten duydukları memnuniyeti ifade ettiler. Yürüyüşün ardından, katılımcılara çeşitli ikramlar sunuldu. Sonrasında ise toplu resim çekilerek ’Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü’ sonlandı.









Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817