KÖRFEZ'LİLERE MÜJDE OLİMPİK YÜZME HAVUZU BUGÜN AÇILIYOR
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin sporun gelişmesi yönündeki çalışmalarını sürdürüyor. Yüzmede başarılı sporcuların yetişmesi için yüzme havuzları inşa eden Büyükşehir Belediyesi’nin Körfez ilçesine kazandırdığı Yarı Olimpik Yüzme Havuzu hizmete giriyor. Körfez Yarı Olimpik Yüzme Havuzu için 20 Mayıs Çarşamba günü saat 18.00’de tanıtım programı yapılacak.

 

MODERN SPOR KOMPLEKSİ

7 bin 415 metrekarelik bir alanda yapımı gerçekleşen yarı olimpik yüzme havuzu modern bir yapıya sahip. Bodrum, zemin ve bir kattan oluşan yüzme havuzunda,  bay- bayan hamam, sauna, masaj odaları, ılıklık dinlenme odaları, şok duşları ile soyunma odaları ve tuvaletler yer alıyor. Tesisin bodrum katında 23 araçlık otopark yer alıyor.

 

HER DETAY DÜŞÜNÜLDÜ

Kompleks olarak şekillenen yüzme havuzunun zemin katında bahçe, lobi, vitamin bar ve kahve evi bulunuyor. 12,5 x25 metre, 5 kulvarlı olacak yarı olimpik havuzda, 17,50 metrekarelik çocuk havuzu da yer alıyor. Birinci kat ise malzeme deposu ve fitness salonu ile 180 kişilik tribünden oluşuyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817