banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Körfezlilerin ölüm kalım mücadelesi
 Körfez gurubu arasında yer alan Hakan Tatlı ve 30 Körfezli, Tokat Niksar arasında yoğun kar yağışında mahsur kaldılar. 3 saat süreyle yardım bekleyen ve soğukla mücadele eden Körfez gurubu, daha sonra kendi imkanları ve diğer vatandaşların yardımı ile kardan kurtulup yollarına devam ettiler. Bu sırada, tırların kaydığı, kamyonların ve otobüslerin mahsur kaldığı yolda, yaklaşık 4 bin kişi de aynı mücadeleyi verdiler.


Yürüyüş yapıldı

Yaşanan bu sıkıntılar öncesinde Sarıkamış’a giden Körfez gurubu, kalabalık bir ekiple, Kocaeli Sarıkamış Derneği’nin düzenlediği katılımla ilimizi temsil ettiler. Sarıkamış’da anma yürüyüşüne katılan ve 3 gün süreyle etkinliklere eşlik eden gurup, daha sonra dönüş yolunda bu sıkıntıları da atlatıp, Körfez’e ulaştılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826