KÖRFEZLİLERİN YENİ ADRESİ
 Körfez halkının sosyal yaşantısını zenginleştirmek ve yaşam kalitesini artırmak amacı ile Körfez’in kendine özgü doğal güzelliklerini baştan aşağıya yenileyen Körfez Belediyesi, geçtiğimiz aylarda kentin önemli doğal güzelliklerinden biri olan Dp World Dostluk Parkı ve piknik alanını, kentin en güzel parkları arasında yer alacak şekilde yeniden düzenlenmesi sağlamıştı. Geçtiğimiz yıl hizmete giren ve yaz aylarında Körfezlilerin yeni durağı haline gelen Dp World Dostluk Parkı ve piknik alanına Körfez Belediyesi şimdide düğün salonu inşa ediyor.

Birçok Organizasyona Ev Sahipliği Yapacak

Gerçekleşen çalışmalar büyük bir hızla devam ederken, düğün salonu tamamlandıktan sonra mahalle sakinlerinin ihtiyaçları büyük bir ölçüde karşılanacak. Geniş kapsamlı sosyal bir alan olarak düzenlenen projede düğün salonu, profesyonel ses, ışık ve görüntü sistemleriyle birlikte nişan, kına, düğün, sünnet, konferans, eğitim seminerleri, şirket toplantıları, vakıf ve dernek yemekleri, mezuniyet geceleri, mevlit ve iftar yemeği organizasyonlarına ev sahipliği yapacak.

300 metre kare alan içine yapılacak olan düğün salonunun yapısı beton arma ve çelik kondisyonlardan oluşacak. Ayrıca çatı kısmına yapılacak olan seyir terası ile vatandaşlar Körfez’in eşsiz manzarasını izleme imkanına sahip olacak. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817