KORKMAZ: “30 MART’TA OLDUĞU GİBİ YİNE TARİH YAZACAĞIZ”
 AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, Yunus Emre Kültür Merkezi’nde gerçekleşen mahalle başkanları ve yönetimleri eğitim toplantısında yaptığı konuşmada, “Teşkilatlarıma güveniyorum. 30 Mart’ta olduğu gibi 7 Haziran’da da tarih yazacağız” dedi.

 “HALKLA İÇ İÇE SİYASET YAPIYORUZ”

AK Parti İzmit İlçe Teşkilatı, 7 Haziran seçimleri öncesi mahalle başkanları ve yönetimlerine sandık kurullarında neler yapılacağıyla ilgili bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi. İl Başkan Yardımcıları Yusuf Akın ile Ünal Geç’in konuşmacı olarak katıldığı toplantıda İzmit İlçe yöneticileri de hazır bulundu. Geniş katılımın olduğu toplantıda konuşan AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, 7 Haziran seçimlerine dört koldan hazırlandıklarını belirterek, “Ana kademe, kadın ve gençlik kollarımızla birlikte, seçimlerimizin gerçek ve görünmez kahramanları mahalle başkanlarımıza ve yönetimlerine güvenim sonsuzdur. İnanıyorum ki, onların özverisi ve davamıza olan bağlılıkları sayesinde 30 Mart’ta olduğu gibi 7 Haziran’da da yine tarih yazacağız. Halkımızla iç içe seçim çalışmalarımızı devam ettireceğiz” dedi.

 “DİĞER PARTİLER HALKTAN KAÇIYOR”

“Bugün diğer partiler, milletvekili aday adaylarını daha kendileri bile bilmiyorken, AK Parti 70’i aşkın aday adayı hakkında hem teşkilatından hem de sivil toplum kuruluşları ve derneklerden görüş aldı. Bu veriler ışığında halkımızı en iyi şekilde temsil edecek güçlü bir liste oluşturulacak ve 11 aday adayından en az 8’ini meclise göndereceğiz. AK Parti olarak biz siyaseti koltuk için değil, hizmet için yapıyoruz. Karşımızda maalesef halktan kaçan ve halktan kopuk bir muhalefet var. Aday adaylarını kendileri bile bilmeden, tepeden inme, genel merkezin belirlediği bir liste için seçim çalışması yapacaklar. Açıkçası aday adaylarını belirlerken bu kadar gizli-saklı hareket eden bir partinin genel başkanının mecliste noter tasdikli bir belgeyle emeklilere zam ve ikramiye sözü vermesine de anlam veremiyorum. Biz bu gücü teşkilatlarımıza borçluyuz”.

“7 HAZİRAN’DA TARİH YAZACAĞIZ”

“Hatırlanacağı gibi 30 Mart Yerel Seçimleri’nde İzmit’te müthiş bir yarış yaşandı. Sadece ilimizde değil, tüm Türkiye’de takip edilen bir seçim döneminde AK Parti olarak en tepeden, sandıkta görev yapan üyelerimize, mahalle mahalle dolaşarak partimiz için oy isteyen gönüllülerimize kadar herkesin ortak olduğu büyük bir zafer kazandık. Bu coşku ve heyecanı tekrar yaşamak için biz hazırız. Bir kez daha tekrarlıyorum, ben teşkilatlarıma güveniyorum. Sizin vefakar, cefakar tavrınız olmasaydı biz 30 Mart’ta tarih yazamazdık. İnşallah hep beraber 7 Haziran’da yeni bir tarih yazacağız. Biz gücümüzü dağıtmadıkça, yeni ufuklara yelken açarız. Hep beraber bir olacağız, diri olacağız. Önümüzde 2,5 aylık gibi bir süremiz kaldı. Daha fazla çalışacağız. Çalmadık kapı bırakmayacağız, ulaşabildiğimiz herkese ulaşacağız. Cumhurbaşkanlığı seçiminde aldığımız %53,5 oyun da üzerine çıkıp %55 alacağız”.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817