Korkmaz,  “Biz sahada konuşuruz”
 AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, Bekirdere, Yenişehir ve Çayırtepe ziyaretleri sırasında muhalefet partilerinin, “AK Parti yoruldu, gitmeleri lazım” şeklindeki yorumlarına yanıt verdi. Korkmaz, “Biz bu sözlere sahada yanıt veririz. Onlar konuşurken biz çalışıyoruz, kenti sokak sokak, ev ev geziyor, dört duvar arasında değil, halkın arasında yaşıyoruz” dedi.

ÇAYIRTEPE’DE KAHVALTI YAPTILAR

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, TBMM İç İşleri Komisyon Sözcülüğü’ne getirilen milletvekili İlyas Şeker ile İzmit’in doğusunu dolaştı. Çayırtepe Gençlik Spor Kulübü’nün kahvaltısıyla başlayan Korkmaz ile Şeker’e Kulüp Başkanı Güven Güneş ve yönetimi yakın ilgi gösterdi. İzmit İlçe SKM Başkanı Özcan Aygün, başkan yardımcıları Yusuf Yıldız, Erdoğan Şentürk, Muharrem Tutuş, Hayrettin Arıcan, Çağlayan Duman, Nurullah Yılmaz, yönetici Cemil İncehasan, Mustafa Arpaguş ile Gençlik Kolları Başkanvekili Enes Akbal’ın da yer aldığı ziyarete kulüp yönetimi de geniş katılım sağladı.

“DÖRT DUVAR ARASINDA YAŞAMIYORUZ”

Korkmaz ve Şeker daha sonra Bekirdere ve Yenişehir mahallelerinde esnaf ziyaretleri yaptı. Gittikleri her yerde halkın yakın ilgisiyle karşılaştıklarını belirten AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, AK Parti için yoruldu benzetmeleri yapanlara futbolda çok kullanılan bir sözle karşılık vererek, “Bize yoruldu diyenlere biz sahada cevap veririz. Onlar dört duvar arasında sadece konuşurken biz halkın arasındayız. Ben ve yönetici arkadaşlarım şehri sokak sokak, ev ev geziyor, esnafımızla dertleşiyoruz. AK Parti kadrolarını sürekli yenileyen ve bu şekilde daime genç kalan bir partidir” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817