Korkmaz:

ÇOK GÜZEL BİR HİZMET OLDU
AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, Seka Park ile İzmit Otogarı arasında hizmet veren tramvayda önceki gün yolculuk etti. Her iki yönde son duraklar arasında tramvay hakkında İzmitlilerin görüşlerini alan Korkmaz, "İzmit'te çarşı içine boş yere özel araçla girip, trafikle kimse uğraşmasın. Tramvay, hem konforu hem de hızıyla herkes için büyük kolaylık. Açıkçası bu hizmetin ilimizde ilk kez ilçemizde uygulanmasından gurur duyuyorum" dedi. Tramvayda yolculuk eden herkesten olumlu tepkiler aldığını, tek beklentinin güzergahın uzatılması yönünde olduğunu belirten Korkmaz, bu hizmeti gereksiz gibi göstermek isteyenlerin boşa uğraştığını da söyledi:

"ANKARA'DAN İSTANBUL'A BOŞUNA YÜRÜDÜLER"

"CHP Milletvekili Haydar Akar birkaç gün önce tramvaya binip, yolcular arasında bu hizmeti kötüleyecek birilerini aradı ama tam tersi tepkilerle karşılaştı. Halkın bu hizmetten memnun olduğunu gördü. Oysa, en başta herkes gibi tramvaya önyargısız binip, '-Güzel hizmet olmuş. Helal olsun yapanlara' diyebilse, uğraşı boşa gitmeyecekti. Gerçeği kabul edemediği için daha sonra İl Başkanımıza karşı saldırganlaştı, gereksiz ve yakışmayan ifadelerde bulundu. Maalesef CHP'de siyaset yapanların kafa yapısı hep aynı. Bu yüzden hep boşa kürek çekiyorlar. Biliyorsunuz Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu da Ankara'dan İstanbul'a günlerce süren bir yürüyüş yaptı. Halkın güvenini kazanmaya çalıştı ama ardından gidip Alman dergisine '-Türkiye güvenli ülke değil' dedi. Ne demişler, akılsız başın cezasını ayaklar çeker. Yaptıkları işte samimiyet olmadığı, halkı gerçekten anlamak istemedikleri için halkın sevgisini kazanamıyorlar ve sonunda hep olumsuz sonuç alıyorlar".

"VATANDAŞ ALİ KORKMAZ OLARAK GİTTİM"

Korkmaz, İzmit Tepeköy'de yapımı devam eden yeni okul inşaatının ruhsat işlemiyle ilgili İzmit Belediyesi'nde yaşadığı olaya da açıklık getirdi: "Eski bir konu olduğu için aslında açıklama yapmayacaktım ama ısarla yanlış bir yorum yapılıyor. Ben hiçbir özel işimde siyasi kimliğimi kullanmadım. Özel işlerimde siyasi kimliğimden dolayı ayrıcalık beklemedim. Oraya vatandaş Ali Korkmaz olarak gittim. Bir günde bitecek ruhsat işini anlamsız şekilde uzatan o personel hakkında da işlem yapılacaksa vatandaş Ali Korkmaz'ın hakkını savunmak için yapılmalı. Sonuçta herkesin belediye başkanımıza benim gibi anında ulaşma imkanı olamaz. Orada yaşanan tartışmada personele hakaret ettiğim de asla söz konusu değildir. Bu konuda da yanlış yorum yapılmış" dedi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817