Korkmaz, haftayı yine dolu dolu geçirdi
 Göreve gelmesinden bu yana yoğun bir ziyaretçi trafiği içinde tebrikleri kabul eden Ali Korkmaz,bir yandan parti faaliyetlerine devam ederken bir tarafan da ziyaretçilerini ağırladı.

İlk olarak Marmara Ordulular Derneği Başkanı Mehmet Çun ve Yönetimini ağırlayan AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz ziyaretlerden dolayı teşekkür etti. İlçe Başkanı Ali Korkmaz’a görevinde başarılar dileyen ve tebrik eden Mehmet Çun’a yönetim kurulu üyeleri Naci Yıldız, Hülya Çiçek, Recep Işık ve Hatice Erdem’i ağırladı. Ziyarette İlçe Başkan Yardımcısı Ali Galip Göktürk ile İlçe Yöneticisi İrfan Doğdu eşlik etti. Başkan Korkmaz’ı tebrik eden Mehmet Çun, tablo hediye etti.

AHMETHACILAR KÖYÜ DERNEĞİ ZİYARETİ

Başkanlığını İlçe Muhasibimiz olan engin Tümer’in yürüttüğü Ahmethacılar Köyü Derneği yönetimi AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz’ı ziyaret etti. Dernek faaliyetleriyle alakalı karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyaret programı oldukça samimi bir atmosferde yapıldı. Yaklaşık 30 kişilik yönetim kurulu üyelerinin katıldığı ziyarette tüm yöneticiler İlçe Başkanı Ali Korkmaz’a yeni görevinde başarılar diledi.

KİHMED ZİYARETİ

Kısa adı Kocaeli İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği olan KİHMED Başkanı Selahattin Yamak ve yönetim kurulu üyeleri Ali Bilgi, Alaattin Eybek, Ergün Kurt, Nebi Karakoyun, Mahmut Kıldize, Cumhur Kadıoğlu, Adem Günay, Mürsel Koca Tahtacı AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. kendisine düzenlenen bu nezaket ziyaretinden ötürü teşekkür eden Başkan Korkmaz, “KİHMEDİ’in böyle genç ve dinamik ekibini ağırlamaktan büyük mutluluk duydum” dedi.

TEPEKÖY MAHALLE YÖNETİMİ ZİYARETİ

Tepeköy Mahalle Başkanı Ali Koç ve mahalle yönetimi Sait Koç, Emin Barutçu, Murat Akdeniz, Furkan Burak, Abdulsamet Burak, Resul Ötkür, Ömer İldeniz, Yusuf Efe, Ercan Togay, Mithat Dönmez, Gençlik Kolları Mahalle Temsilcisi Abdurrahman Yıldız, Gençlik Kolları Yöneticisi Yunus Kaya, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz’a tebrik ziyaretinde bulundu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817