Korkmaz: Muhalefet bizi takip etmeye başladı
 CHP Milletvekili Haydar Akar’a göndermede bulunan AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, “Muhalefet Milletvekili Haydar Akar bizim hızlı trenimize binmeye başladı. Bunun reklamını yapıyor. Aynı şekilde şehir hastanesiyle ilgili açıklamalar yapıyor. Artık güzel bir noktaya geldik. Muhalefet bizim hizmetlerimizi takip etmeye başladı.

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, 9 Kasım tarihinde yapılan kongreyle yeniden ilçe başkanlığına seçilmesinin ardından hayırlı olsun ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor. Bu kapsamda Başkan Korkmaz ve yönetimi son olarak İzmit Belediyesi Meclis üyelerini ağırladı. Parti binasında gerçekleştirilen ziyarette, İzmit Belediyesi Başkan Vekili İbrahim Bulut, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş, İlçe başkan yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleri yer aldı.

BULUT’TAN İZMİT TEŞKİLATINA ÖVGÜ

Ziyarette konuşan İzmit Belediye Başkan Vekili İbrahim Bulut, “İzmit İlçe teşkilatımız bugüne kadar en yüksek seviyelere çıkarak kendini ispat etmiş bir teşkilattır. Yeni ekip ve yeni heyecanla bu çıtayı daha da yükselteceğine inanıyoruz. Bizler İzmit Belediyesi Meclis üyeleri olarak elimizden gelen desteği her zaman verdik ve vermeye devam edeceğiz. Bizler belediyedeki görevimiz bir yana aynı zamanda da, siyasi sorumluluğumuzu hiçbir zaman unutmadık. Bu sorumluluğumuzun farkında olarak bundan sonraki süreçte de hep birlikte el ele vereceğiz ve bu davaya hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

‘EKİP OLARAK BAŞARACAĞIZ’

Ziyarette konuşan AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, düzenlenen nazik ziyaretten dolayı teşekkür ederek, İzmit teşkilatının meclis üyeleri, kadın kolları, gençlik kolları ve ana kademesiyle bir bütün olduğunu ifade etti. İzmit teşkilatlarının uyum içinde çalıştığının vurgusunu yapan Başkan Korkmaz, “Güzel bir aileyiz. Burada bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu zamana kadar İzmit’te tarihi başarılar elde ettik. Yeni yönetim olarak hedefimiz bu başarıyı daha ileri götürmek.  Ama işimiz kolay değil. Çünkü artık zirveye çıkmış bir başarıyı daha ileri götürmek kolay değil ama inanıyorum ki ekip olarak bunu hep birlikte başaracağız” şeklinde konuştu.

‘MUHALEFET BİZİ TAKİP EDİYOR’

Başkan Korkmaz açıklamasının devamında CHP Milletvekili Haydar Akar’a göndermede bulunarak, “Bugüne kadar bizi takip edemeyen sadece karalama siyaseti yapanlar vardı. Ama son zamanlarda görüyoruz ki muhalefette bizim hizmetlerimizi takip etmeye başladı. Muhalefet Milletvekili Haydar Akar bizim hızlı trenimize binmeye başladı. Bunun reklamını yapıyor. Aynı şekilde şehir hastanesiyle ilgili açıklamalar yapıyor. Artık güzel bir noktaya geldik diyebiliriz. Muhalefet bizim hizmetlerimizi takip etmeye başladı. Çok yakında, muhalefet partisi Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun da hızlı trene binip seyahat edeceğini göreceğiz” dedi.

‘BİZ SADECE İŞİMİZİ YAPACAĞIZ’

Böyle bir muhalefetle siyaset yapmanın zaman zaman zorlukları olduğunu da söyleyen İlçe Başkanı Ali Korkmaz, “Onlar bu şekilde karalamaya devam etsin. Biz sadece önümüze bakacağız sadece işimizi yapacağız. Daha iyi hizmetler için birlikteliğimizi sürdüreceğiz. İzmit ilçede 4 yıldır güzel bir birliktelik var. Gerek yerel yöneticilerimiz, gerek teşkilatımız içinde kaynaşma var. Bu birliktelik sonucunda güzel başarılar elde ettik. Bundan sonra da uyum ve birliktelik içinde devam edeceğiz. Yeni yönetimimizin ve icra kurulumuzun ilçemize hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817