banner2779
banner2752
banner2750

KORKMAZ: “SAĞLIKTA YENİ BİR ÇAĞ BAŞLAYACAK“

 

BAŞHEKİM TUNÇ’A ZİYARET

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, Başkan Yardımcısı Av.Alper Doğan, Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş, Gençlik Kolları Başkanı Volkan Bozkır ve İlçe Yöneticisi Muharrem Tutuş ile birlikte Seka Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Sadullah Kıvanç Tunç’u ziyaret edip, hastanenin sorunları hakkında bilgi aldı. Başkan Korkmaz, AK Parti iktidarı ile birlikte sağlık hizmetlerinde birçok yeni yasal düzenleme yapıldığını belirterek, “Bu düzenlemeler sayesindedir ki, şuanda hastanelerimizde ilaç kuyruğu, doktor kuyruğu kalmamıştır. Birçok hizmet daha hızlı ve kolay hale gelmiştir” dedi.

 

“YENİ BİR ÇAĞ BAŞLAYACAK”

Korkmaz, sağlık hizmetinde fiziki şartların önemine de dikkat çekti: “En basitinden eskiden olduğu gibi 3-4 hastanın bir arada olduğu, tuvaleti, havalandırması olmayan hasta koğuşlarını artık kabul edemeyiz. Yeni, modern hastanelere ihtiyaç var. Bu anlamda santral mevkiinde inşaatı devam eden Kocaeli Devlet Hastanesi tamamlandığında İzmit’te sağlık hizmeti çağ atlayacaktır. Modern, yüksek konforlu, hastaların her ihtiyacının kolayca karşılandığı Avrupa standartlarını aşan bir hastaneye kavuşacağız. Bunların hepsinin özel sektör değil, halkımızın ödediği vergilerle yapılması çok önemli”.

“SIRADA SEKA DEVLET VAR”

Cephanelik Mesire Alanı’nda yakında temeli atılacak Şehir Hastanesi’ni de hatırlatan Korkmaz şöyle devam etti: “Şehir Hastanesi bittiğinde sadece İzmit’in değil, bölgemizin de çehresini değişecek. Milli Savunma Bakanımız Sayın Fikri Işık sayesinde bu projelerde çalışmalar çok hızlı devam ediyor. Hasta yatak kapasitesini bir anda düşürmemek için şimdilik bekliyor Seka Devlet Hastanesi’nde çalışma yapamıyoruz ama Kocaeli Devlet Hastanesi tamamlandığında, Seka Devlet Hastanesi’nin 1949 yılından kalan eski binalarını da yıkıp, modern yeni hizmet binaları yapılacaktır”.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751