Korkmaz’dan İlçe Müftüsüne ziyaret
 Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, İzmit İlçe Müftüsü Abdülkadir Keşvelioğlu’nu makamında ziyaret etti

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz’ın eçtiğimiz gün gerçekleştirdiği ziyarette İlçe Başkan Yardımcıları Sefer Yazıcı, Erkan Bakıroğlu ve İlçe Yöneticisi Mehmet Kurt hazır bulundu. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette İlçe Müftüsü Keşvelioğlu, düzenlenen nezaket ziyaretinden ötürü teşekkür etti.

BU YILIN TEMASI CAMİ VE GENÇLİK

Konuyla alakalı açıklamalarda Keşvelioğlu, bu yılki Camiler ve Din görevlileri Haftasının temasının Cami ve Gençlik olduğunu ve gençlerin içinde bulunduğu sıkıntıların giderilmesinde maddi ve manevi gelişimlerinde onlara camia olarak yardımcı olmaya hazır olduklarını da ifade etti. İlçe Başkanı Ali Korkmaz ise, İslam’ın yaşanmasında iki önemli unsurlarından birinin cami diğerinin din görevlileri olduğunu söyledi.

‘DİN GÖREVLİLERİNE BÜYÜL ÖNEM VERİLDİ’

Bu ikilinin cemiyet ve cemaat nezdinde çok önemli ve yeri olduğunu ifade eden Korkmaz, “Bu sebeple insanlık tarih boyunca ortaya çıkan bütün dinlerde, ibadethanelere ve din görevlilerine büyük önem verilmiştir. Günlük hayatımızda yaşayan dinlere baktığımız zaman mabetler insanların en vazgeçilmez kutsal mekanlarıdır” değerlendirmesinde bulundu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817