Korku Filmi İzleyip Kendini Bıçakladı
Kocaeli'nin İzmit ilçesinde, apartmandaki dairesinin önünde yüzü maskeli bir kişi tarafından bıçaklandığı iddia edilen kadının, izlediği korku filminden etkilenerek kendini bıçakladığı öğrenildi. 

Olay, bugün Çukurbağ Mahallesi Gebeşoğlu Sokak üzerindeki apartmanda meydana gelmişti. 2 çocuk annesi Nevin G.'nin (38), apartmandaki evinin kapısı önünde yüzü maskeli biri tarafından bıçaklandığı iddia edilmişti. Nevin G., olay yerine gelen ambulans tarafından karnındaki bıçakla Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırılmış, karnındaki bıçakta ameliyatla çıkartılmıştı. 

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, apartmanın güvenlik kameralarını inceledi. Ekipler, o saatlerde apartmana bir giriş çıkışın yapılmadığını tespit etti. Bıçakta da sadece Nevin Gökaltun'un parmak izine rastlandı. Bunun üzerine polis tarafından ifadesi alınan kadının, korku filmi izlediği sırada bir bıçaklama sahnesinden etkilendiğini ve mutfaktan aldığı bıçağı karnına sapladığını söylediği bildirildi. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817