KORKUNÇ CİNAYET ARAŞTIRILIYOR BİR GÖZALTI VAR
 Alınan bilgi ve iddialara göre, öldürülen şahsın bölgede Kuzey-Anadolu Otoyolu şantiyesinde çalışan taşeron işçilerinden olduğu sanılıyor.

Kesin kimlik ve ölüm nedeni için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderilen şahısla ilgili araştırma devam ederken, şantiye işçilerinden bir kayıp olduğu iddia edildi. Bu iddia üzerine yoğunlaşan jandarmanın, bir inşaat firmasına bağlı çalışan taşeron firmasından, şüpheli ifadeler veren bir kişiyi gözaltına aldığı belirtiliyor.

Ağaçlık alanda battaniyeye sarılarak yakılmış halde bulunan erkek cesedi, kimliğinin belirlenmesi için adli tıp kurumuna gönderilmişti. Olay yerinde yapılan incelemede, 25-30 yaşlarındaki erkek şahsın, öldürüldükten sonra yakıldığı tahmin ediliyordu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817