KORKUNÇ KAZA 2 YAVRUYU YETİM BIRAKTI..!

Genç kadının ölümü sonrasında 2 çocuğu geride yetim olarak kaldı.

Körfez Tütünçiftlik Kuzey Mahallesi Ağadere Caddesi’nde oturan Necla Koç, kaza sırasında İstanbul’da ki kız kardeşine ziyarete gitmek için yola çıktı. Korkunç kazada arkada oturan ve tırın çarpmasıyla ağır yaralanan genç kadı, kaldırıldığı hastanede tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

Kazada hayatını kaybeden ve 2 çocuk annesi olan Necla Koç’un, 2 yıl önce de eşini kaybettiği ve kızlarını büyütmeye çalıştığı öğrenildi. Necla Koç’un, otopsi sonrasında ailesine teslim edilen cenazesi yarın Cemevi’nde kılınacak namaz sonrasında memleketi olan Tunceli’ye gönderileceği öğrenildi.

Bu sabah  D-100 Karayolu Muallimköy mevkiinde meydana gelen kazada,  sürücüsünün kimliği belirlenemeyen 34 AZ 8305 plakalı TIR, İzmit-Gebze seferini yapan Mustafa Yüksel yönetimindeki 41 J 6029 plakalı özel halk otobüsüne arkadan çarpmış, araçta bulunan 9 kişi yaralanmıştı. Ağır yaralanan Necla Koç, ilk müdahalesi yapıldıktan sonra kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817