KÖSEKÖY SANAYİ BÖLGESİ İMAR UYGULAMASI BİTTİ

Kartepe genelinde alt ve üst yapı başta olmak üzere yapılacak yatırımların önünü açacak uygulamalar farklı bölgelerde aralıksız sürüyor. Kartepe Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nce çalışmaları bir süredir devam eden Köseköy Sanayi Bölgesi şuyulandırma işlemleri sona gelerek bitirildi.

Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in imar planı biten alanlarda bir an önce imar uygulaması talimatı çerçevesinde İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ekipleri şuyulandırma çalışmalarına hız verdi. Yürütülen imar uygulaması çalışmaları kapsamında Köseköy Merkez Mezarlığı, Çuhane Caddesi ve Demir Yolları Lojistik Alanı ile çevrili yaklaşık 60 hektar alanda yapılan şuyulandırma işleminin tapu tescilleri yapıldı.

Yeni tapular teslim edilecek

İmar uygulaması ile bölgede 414.618 metrekare yüzölçüme sahip 78 adet sanayi alanı parseli ve 2 adet ticaret alanı parseli üretildi. Bölge içerisinde bölgenin ihtiyaçlarına yönelik 1 adet sağlık tesis alanı, 1 adet idari tesis alanı ve 1 adet dini tesisi alanı ile yeşil alanlar oluşturuldu.

İmar ve Şehircilik Müdürü Ali İhsan Karagöz, imar uygulama çalışması tamamlanan Köseköy Sanayi Bölgesindeki hak sahiplerinin yeni tapularını Kartepe Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Harita Servisi’nden teslim alabileceklerini açıkladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817