KÖSEKÖY’DE BIÇAKLI KAVGA
 Kartepe Köseköy yürüyüş yolu üzerinde meydana gelen olayda, daha önce de aralarında husumet olduğu öğrenilen iki grup arasında yeniden kavga çıktı. Alınan bilgi ve iddialara göre; Yürüyüş yolu üzerinde karşılaşan iki grup arasında tartışma çıktı. Giderek büyüyen tartışmada kalabalık iki grup birbirine saldırdı.

 

KAVGA HASTANEDE DE DEVAM ETTİ

İki grup arasında çıkan kavgada Ali D. isimli şahıs üzerindeki bıçağı çıkartarak karşı gruptan Dursun A., Mehmet K. ve Önder D.’yi çeşitli yerlerinden bıçakladı. Yaralılar kendi imkanlarıyla Konak Hastanesi ve Kocaeli Tıp Fakültesi Hastanesi’ne gitti. Aynı grup Konak Hastanesi içerisinde de toplanınca kavga tekrardan hastane içerisinde başladı. Polis ekipleri ve özel güvenlik ekiplerinin yetersiz kaldığı olayda takviye ekipler sevk edildi. Araya giren ekipler hastanedeki kavgayı kontrol altına aldı. Üç kişiyi bıçakla yaralayan Ali D. ise polis ekiplerince olayın ardına gözaltına aldı. Bıçakla yaralanan şahıslardan Önder D.’nin sağlık durumunun diğer yaralılarda kötü olduğu kaydedilirken, polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817