KOSGEBE BAKANLI AÇILIŞ
 Ksa adı (KOGEB) olan Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi’nin Kocaeli Hizmet binası Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün’ün katıldığı törenle hizmete açıldı.

DÜNYA İÇİN GÜÇLÜ TÜRKİYE

Kosgeb Kocaeli İl Binasının açılışında konuşan Bakan Nihat Ergün, Türkiye’nin her zaman mazlumların yanında olduğunu söyledi, Suriye ve Mısır örneklerini verdi. Ergün, “Tüm dünya için,  Türkiye’nin çok güçlü olması gerekiyor.  Eskiye göre bugün Türkiye daha güçlü. Ama bu da yetmez. Daha çok çalışmamız gerekiyor. Bu sadece Türkiye’deki insanlar için değil,  bölgemizdeki bütün insanlar için gerekiyor” dedi.

İŞ KURANIN YANINDAYIZ

Nihat Ergün, Kosgeb’in 23 yıllık maziye sahip olduğunu,  ancak son 10 yıl öncesine kadar kendisini Kobi’lere bile tanıtamadığını söyledi. Ergün, “Son 10 yılda 2.2 milyar TL destek sağladık. Kobi’lerin mesai arkadaşı olduk. Girişimcileri çok önemsiyoruz. Türkiye eski Türkiye değil. 8.500 arkadaşımız kendi işini kurdu. İş kuranlara 30 bin TL’si hibe 100 bin TL kredi veriyoruz. 70 bin TL’lik kısmı, 4 yılda faiz farkı olmadan geri ödeniyor” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817