KOSKEM BAYRAMDA GÖREV BAŞINDA
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi bünyesinde çalışan KOSKEM, Ramazan Bayramı’nda Kandıra ve Marmara sahillerindeki görev yerlerinde olacak. Sahillerde cankurtaranlık hizmeti veren KOSKEM, boğulmalara karşı teyakkuzda olacak. İtfaiye Daire Başkanlığı Su Kazalarını Engelleme Merkezi(KOSKEM)’ne bağlı ekipler, Kocaeli sahillerindeki 10 bölgede bayram süresince de hizmet verecek.

 

200 CANKURTARAN

KOSKEM’e bağlı cankurtaran ekipleri haftanın yedi günü 10.00-18.00 saatleri arasında cankurtaranlık hizmeti veriyor. Sahillerde Büyükşehir bünyesinden ve Sivil Toplum Kuruluşlarından oluşan yaklaşık 200 kişilik ekip görev yapıyor. Ayrıca ambulans birimleri de boğulma ve yaralanmalara karşı sağlık hizmeti verecek.

 

                     KOSKEM’İN GÖREV YERLERİ

 

1

Karamürsel Altın Kemer Plajı

 

2

Karamürsel Ereğli Plajı

3

Darıca Bayramoğlu Halk Plajı,

4

Darıca Bayramoğlu Kadınlar Plajı

5

Cebeci Halk Plajı

6

Kerpe Halk Plajı

7

Kumcağız Halk Plajı

 

8

Sarısu Halk Plajı

 

 

9

Seyrek Halk Plajı

 

 

10

Bağırganlı Halk Plajı

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817