KÖŞKER BASINLA SAHURDA BULUŞTU
 Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, gazetecileri sahurda ağırladı. Gebze bölgesinde yayın yapan yazılı, görsel ve internet medya kurumlarında görev yapan gazeteciler, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e sahurda konuk oldu. Eskihisar sahilinde düzenlenen geleneksel basın sahur buluşması Kale altı tesislerinde gerçekleştirildi. Ev sahibi Başkan Köşker’in yanı sıra sahur yemeğine AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemalettin Kaflı, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, ilçe yöneticileri, belediye başkan yardımcıları Nilay Ayran, Engin Güzel, Sadık Albayrak da katıldı.

YEREL BASIN KAMU YARARI İÇİN MESAİ MEFHUMU GÖZETMEDEN ÇALIŞIYOR

Basın kuruluşları sahipleri ve çalışanlarının konuk olduğu sahur toplantısının açılışında kısa bir selamlama konuşması yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Kamu yararı için mesai mefhumu gözetmeden, ilkeli habercilik için çalışan basın mensuplarımızla her sene Ramazan ayında sahurda buluşuyoruz. Bizleri kırmayıp davetimize icap ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Rahmet, bereket ve mağfiret ayı olan Ramazan ayını da tüm güzellikleriyle birlikte geride bırakıyoruz. Gebze Belediyesi olarak Ramazan ayının manevi iklimine uygun olarak hazırladığımız programlar ve geleneksel mahalle iftarlarıyla Gebzeli hemşerilerimizle kardeşlik sofralarında buluşuyoruz. Paylaşmakla çoğalan, 11 ayın sultanı Ramazan ayının mübarek olmasını Rabbimde niyaz eder, Ramazan bayramınızı da en kalbi duygularımla kutlarım” şeklinde konuştu.

KAMULAŞTIRMA ÇALIŞMALARINA AĞIRLIK VERDİK

Başkan Köşker’in ardından kısa bir selamlama konuşması yağan AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemalettin Kaflı ise basın mensuplarının Kadir gecelerini ve Ramazan aylarını tebrik etti. Kaflı, basın mensuplarına çalışmalarına başarılar ve kolaylıklar diledi. Selamlama konuşmalarının ardından yemek ikramına geçildiği toplantıda sohbet ortamında Başkan Köşker basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Gebze’nin daha modern bir şehir olabilmesi için ekibiyle yeni projeler ve hizmetler ürettiklerinin altını çizen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker; mahallelerde öncelikle yeni yatırımlar için ihtiyaç olan alanların temini için kamulaştırma çalışmalarına ağırlık verdiklerini dile getirdi. Parselizasyon ve kamulaştırma çalışmalarının hızla tamamlanmasının ardından yeni yatırımların teker teker hayata geçirileceğini kaydeden Başkan Köşker, ‘Gebze Belediyesi olarak bu dönemde bir ilçe belediyesinin kapasitesinin çok üzerinde işler yapıyoruz. Sadece devam eden Topçular Köprülü Kavşağı’nın maliyeti 20 milyon lira. Yasal prosedürler ve ihale süreçleri tamamlandığında aynı ölçekte pek çok projenin daha inşasına başlayacağız’ dedi.

Kadir Gecesi’ne denk gelen basın buluşması hep birlikte yapılan duanın ardından sona erdi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817