KÖŞKER: 'GEBZE'DE HERKES, İYİ HİZMET ALMAYI HAK EDİYOR'
 Gebze Ak Aday Adayları Kol Kola Yürüdü

 

Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatı, 2014 Belediye Başkan aday adaylarını Gebze Kültür Merkezinde düzenlediği toplantıda toplu olarak basına ve partililere tanıtıldı. Program öncesinde İlçe teşkilatında toplantıya katılan aday adayları İlçe Binası'ndan Gebze Kültür Merkezi'ne kol kola yürüyerek geçti.

KENDİLERİNİ TANITTILAR
Av. Resul Tat,  İsmail Keskin, Mahmut Yandık, Abdullah Yağcı, Yakup Kaya, Mehmet Külte, Yasemin Özdemir, Okan Kurt, Kaşif Şahinkesen, Muharrem Ayyıldız, Halim Bülbül, Abdurrahman Dede ve Abdullah Şahin olmak üzere on üç aday adayının katıldığı toplantıda adaylar çekiliş sırasına göre tanıtım kürsüsüne gelen aday adayları kendilerini tanıttıktan sonra niçin aday olduklarını ve neler yapacaklarını anlattılar.
 
KAFLI:  HERKESE TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM'
 Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin KAFLI açılış konuşmasında; 'Gebze Belediye başkanlığı için bu yola çıkmış tüm aday adaylarına başarı ve hayırlı olması temennisini ileterek; burada bulunan tüm aday adaylarımızın bu süreçte göstermiş oldukları performans ve çalışmaları adayımız belirlendikten sonra da el ele devam edeceğinden şüphem yok.Bu özel günümüzde salonu doldurup taşıran, heyecanıyla bizleri diri tutan tüm teşkilat mensuplarımıza ve misafirlerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Katılımınızla bizleri onurlandırdınız' dedi.
 
KÖŞKER: 'GEBZE'DE HERKES, İYİ HİZMET ALMAYI HAK EDİYOR'
Tekrar aday adayı olan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker bugüne kadar yaptığı hizmetleri kısaca anlattıktan sonra "Gebze'de yaşayan herkes iyi yaşamayı, iyi hizmet almayı hak ediyor. Gebze halkını mutlu etmeye yeni dönemde de devam edeceğiz İnşallah." dedi.Programda dün itibari ile başvuru yapan meclis üyelerinin de isimleri parti mensuplarına bildirildi. Tanıtım programı Aday Adaylarının el ele hatıra fotoğrafı çektirmesi ile sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817