banner2779
banner2752
banner2750

Köşker: GESMEK büyük bir aile
 GESMEK kurs merkezini dolaşan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, sınıfları tek tek dolaştı, incelemelerde bulundu. GESMEK’in büyük bir aile olduğunu söyleyen Başkan Köşker, gitar eğitimi alan kursiyerlerle birlikte gitar çaldı  

 

 

SINIFLARI DOLAŞTI

Gebze’nin markalaşan eğitim hizmeti olan Güzel Sanatlar ve Meslek Edindirme Kursları (GESMEK) kurs merkezini ziyaret eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, derslere girerek incelemelerde bulundu. GESMEK’in Hacı Halil Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde bulunan yeni kurs merkezini başkan yardımcısı Nilay Ayran beraberinde ziyaret eden Başkan Köşker, tek tek bölümleri dolaşarak kursiyerlerle sohbet etti.

GESMEK BÜYÜK BİR AİLE

GESMEK’in bünyesine yeni bireylerin katıldığı büyük bir eğitim ordusu olduğunu dile getiren Başkan Köşker, “Sizler bizim ailemizin birer ferdisiniz. GESMEK sanat dolu, estetik ve eğitim dolu büyük bir aile. Eğitim kalitesini her yıl bir öncekine göre bir kat daha arttırdığımız GESMEK’in yeni binası hayırlı olsu. İyi dersler diliyorum” dedi.

ÖĞRENCİLERLE GİTAR ÇALDI

70 farklı branşta eğitimlerin verildiği GESMEK çatısı altında hünerlerine hüner katan, meslek edinen kursiyerle sohbet eden Başkan Köşker, gitar bölümünde bir eseri kursiyerlerle birlikte çaldı. GESMEK hizmetlerinden memnun olup olmadıklarını soran Başkan Köşker’e öğrenciler adına teşekkür eden kırkyama kursu kursiyeri Selma Emek, “Bizlere bu imkanları sağladığınız için teşekkür ediyoruz.

KURSİYERLERDEN TEŞEKKÜR

Bizler burada bir şeylerle meşgul olarak adeta kendimizi buluyoruz. Hem öğreniyoruz hem de yeni dostluklar ediniyoruz. Bu ailenin birer ferdi olmak bizi çok mutlu ediyor. Teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Başkan Köşker de kursiyerlerin GESMEK kurslarına ilgi ve katılımların ötürü teşekkür etti. GESMEK ailesinin usta eğitimcilerini de unutmayan Başkan Köşker, eğitimcileri hem kutladı hem de çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Köşker ayrıca; GESMEK kursiyerlerine, el işi ürünlerini satışa sunabilecekleri merkezin yakın zamanda hizmete gireceğinin de müjdesini verdi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751