Köşker: Halkımız için  daha çok çalışacağız
 HERKESİN BAŞKANIYIZ

Gebze Belediye Başkanı ve AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Adnan Köşker, Gebze’nin ilk televizyon ekranı olan Kare TV’de yayınlanan Seçim Meydanı programına konuk oldu. Gazeteci Ergün Ün’ün hazırlayıp sunduğu ve canlı yayınlanan programda Başkan Köşker, gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. 5 yıllık hizmet döneminde Gebzelilerin yaşamaktan keyif aldığı ve mutlu olduğu bir şehir idealiyle hizmet ve proje ürettiklerini belirten Başkan Köşker, “5 yıllık süreçte sokağa çıktığımız zaman vatandaşın tepkisini birebir görüyoruz. İnsanlarımız hizmetlerimizden mutlu. Verdikleri desteklerden ve geri dönüşlerinden bunları görebiliyoruz. Büyükşehir belediye başkanımız ile muazzam bir uyum içindeyiz. Ben sen yok, biz var. Başarı benim ya da başkasının değil ekibimizin ve teşkilatımızın başarısı. Bizim telefonlarımız 24 saat açık” dedi.

İNSANA YATIRIM

Geleceğe dair Gebze’nin kalkınmasına ilişkin hayata geçirmeyi hedeflediği projelere ilişkin de bilgi veren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Avrupa ile ülkemizin arasında 50 yıllık fark vardı artık biz Avrupa’dan da ileriyiz. Gebze yalnızca sanayi değil kültür ve tarih kenti olarak da marka bir şehir olacak. Yeni sloganımız: ‘Gebze kin ve nefret ile değil barış ve kardeşlik ile büyüyen bir şehir olacak’ Gebze’nin içinde yaşayan insanlar mutsuzdu. Mecburen Gebze’de yaşıyordu işi için mecburdu. Sosyal tesis yok, sahil yok eğlenmek için bir meydan yoktu. Evden işe işten eve. Maddi durumu olup aracı olan ya İstanbul ya da İzmit’te zaman geçiriyor durumu olmayan Televizyon başında oturuyordu” dedi.

KENT MEYDANI BİR İLK

Başkan Köşker şunları söyledi: “66 bin metre kare trafiğe kapalı kent meydanı Türkiye’de tektir. İlçede valilik makamı Türkiye’de yine tektir. Konteynırda nikah kıyılıyordu bu kentte. Eskihisar gibi bir sahilden insanların haberi bile yoktu. Artık bırakın şehir dışına kaçmayı insanlar çevre il ve ilçelerden Gebze’ye geliyor. Güzel şehirleri güzel insanlar kurar. Biz Anadolu’nun bağrından gelen güzel insanlarız ve güzel bir Gebze hayata geçirdik. Şehrimize bir kültür bir kimlik kazandırdık. Gebze’de belediye başkanlığı yapmak hem çok zor hem de çok kolay. Şehrinize bir çocuk gibi ilgi alaka göstermek gerekiyor. İşinizi sevmek gerekiyor. İnsanları sevmek anlamak gerekiyor.

POPÜLİZM DEĞİL HİZMET

Tatlı Kuyu Vadisindeki hummalı çalışmalarımız sürüyor. Bu yaza bitmesini planlıyoruz. Gebzeli vatandaşlarımız çok güzel bir tesise kavuşacak. Gebze’nin Sekaparkı olacak. 2009′dan beri bütün kamu kurumları ile uyum ve entegrasyon içinde çalışıyoruz. Bir yeri asfaltlayacaksak İSU’ya SEDAŞ’a gidiyoruz. Altyapı çalışmalarını tamamlayın diyoruz. Popülist politika peşinde değiliz. Altyapı bitmeden asfaltlamıyoruz. 35 yıldır asfalt görmedik Allah razı olsun diyen Mahalleliler var

KAPALI PAZARLAR GELİYOR

“Cuma Pazarı 25 yıldır kuruluyor. 25 yıllık bu emeli bize nasip olacak inşallah ve gerçekleştireceğiz. Türkiye’nin en modern kapalı pazar alanını Gebze’ye kazandıracağız. Yalnızca Pazar alanı değil adeta bir AVM gibi bir sosyal tesis gibi kullanılacak. Bir kaç ay içinde ihaleye çıkacak ve 2015′de Cuma Pazarı buraya taşınacak. Yeni dönemde 3-4 tane kapalı sabit pazarlarımız olacak. Tatlı kuyu’da hayırsever vatandaşımız sayesinde bir sağlık ocağı da yapacağız. Kısa sürede tamamlanacak”

SORUMLULUĞUMUZ ARTACAK

Doğumunda da cenazesinde de düğünde de halk ile iç içeyiz. Halkımız bunun karşılığını sandıkta verecektir. Oyumuz da artacak buna hem biz inanıyoruz hem de kamuoyu anketleri gösteriyor. Oyumuz artınca yükümüz de artacak halkımıza daha da layık olmak için daha sıkı daha çok çalışacağız. Personelimi de uyarıyorum. Sabah erken gelmeye akşam geç gitmeye kendinizi alıştırın. Vatandaş için çalıştığınız unutmayın. KARE TV Gebze için büyük bir kazanımdır. Sonuna dek destekliyoruz. Halkımıza da selamlarımı iletiyorum. Bekleyin görün diyorum. Daha güzel bir Gebze için daha çok çalışıyoruz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817