Köşker her yerde!
 Sabahın erken saatlerinde Gebzelilere hizmete başlayan kentin Şehr-i Emin’i Adnan Köşker, çat kapı ziyaretler ve esnaf gezileriyle mahalle mahalle, sokak sokak, cadde cadde şehrin nabzını tutuyor

 

İletişimde birebir iletişime ağırlık veren Başkan Köşker’i günün farklı saatlerinde karşılarında gören vatandaşlar, sorunlarını ve taleplerini ilk elden iletme fırsatı buluyor

 

 

ÇAT KAPI ZİYARETLER

Gebze’nin Şehr-i Emin’i her yerde. Sabah ezanıyla Gebze’ye hizmet etmeye başlayan Başkan Köşker, mesaisinin büyük bir kısmını temsil ettiği kentin insanına ayırıyor. Sabahın erken saatiyle mesaisine ve hizmet trafiğine esnaf ziyaretleri yaparak başlayan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, çat kapı yaptığı ziyaretlerle de halkın gönlüne taht kurdu. Siftah yapmak üzere ekmek teknelerinin başına sabahın erken saatinde geçen Gebze esnafını dolaşarak hayırlı işler dileyen Başkan Köşker, işlerine gitmek üzere yollara düşen vatandaşların da derdini dinliyor.

KENTİN NABZINI TUTUYOR

Her gün belirlediği program dâhilinde kentin farklı noktalarında ziyaretlerini sürdüren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, hizmetleri gerçek sahipleri olan vatandaşlara soruyor. Mahallelerde yapılan çalışmaları vatandaşlarla birlikte denetleyen Başkan Köşker, aksayan yönlere anında müdahale ederek sorunların çözümünde birebir iletişimi tercih ediyor. Göreve geldiği günden bu yana kenti her gün mahalle mahalle, sokak sokak, cadde cadde gezerek şehrin nabzını tutan Başkan Köşker birebir iletişimin yanı sıra medya ve iletişim araçlarını da aktif şekilde kullanıyor.

BİR ‘ALO’ KADAR YAKIN

Facebook ve Twitter gibi sosyal paylaşım sitelerinde bulunan resmi hesaplarından kendisine ulaşan vatandaşların talep ve sorunlarını da çözüm üreten Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebzelilere bir telefon kadar da yakın. Kendi şahsi cep telefonu numarasını www.adnankosker.com adresindeki internet sitesinden yayımlayan Başkan Köşker’e rahatlıkla ulaşan vatandaşlar sorunlarını ve taleplerini iletebiliyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817