KÖŞKER HER ZAMAN YANLARINDA
 Gününün büyük bir bölümünü çocuklara ve gençlere ayıran Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, öğrencilerin sorularını cevaplandırdı, dersleri ve eğim-öğretim hayatına ilişkin sohbet etti.

 

ESNAFA HAYIRLI İŞLER

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, bir gününü gençlere ve çocuklara ayırdı. Öğle namazını Yavuz Selim Mahallesi Eyüp Camiinde kılan Başkan Köşker, Gündoğdu Caddesi esnaflarını ziyaret ederek hayırlı işler diledi. Esnaf ve vatandaşlarla hasbihal ederek, hizmetlere ilişkin talepleri ilk elden alan Başkan Köşker daha sonra okul ziyaretleri gerçekleştirdi. İlk olarak Üçküme Evler ilköğretim okulunu ziyaret eden Başkan Köşker, öğrenciler tarafından sevgi gösterileriyle karşılandı. Çocuklarla sohbet eden ve bol bol hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmeyen öğrencilerle dersleri hakkında da sohbet etti.

ÇOCUKLARIN İSTEKLERİNİ ALDI

Çocuklara derslerini sorarak başarılar dileyen Başkan Köşker, çocukların park ve oyun alanı gibi isteklerini de aldı. Üçküme Evler İlköğretim Okulu’nun ardından Gebze Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi’ne geçen Başkan Köşker, burada gençlerle de sohbet etti. Genç öğrencilerin sorularını cevaplandıran Başkan Köşker, dersleri ve eğim-öğretim hayatına ilişkin de sohbet etti.

GENÇLER GELECEĞİMİZ

Gençlerle hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Köşker, “Kardeşlik, birlik ve beraberlik içerisinde var olan büyük Gebze ailemizin; geleceği olan çocuklarımız ve gençlerimizi fırsat buldukça okullarında ziyaret ediyoruz. Her biri bir cevher olan gençlerimizin ve çocuklarımıza derslerinde ve bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar dilerim. Dün olduğu gibi bugün ve yarın da gençlerimizin imkanlar ölçüsünde yanlarında olacağız” ifadelerini kullandı. Başkan Köşker’e ziyaretlerinden başkan yardımcıları Engin Güzel, Sadık Albayrak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Durak Demirel, okul müdürleri de eşlik etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817