Köşker, kamyoncuların derdini dinledi

Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan ile Marmara Kamyoncular Garajı’nı ziyaret eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, şoförlerin sıkıntılarını dinledi. Başkan Köşker, sorunların en kısa zamanda çözüleceğini de dile getirdi

 

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Marmara Kamyoncular Garajı’nı ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze Şehirler Arası Otobüs Terminali’nin yanında bulunan Marmara Kamyoncular Garajı’nı ziyaret etti. Şoförlerle kısa bir süre sohbet eden ve önceden belirlenmiş programı nedeniyle ayrılan Kocaeli Valisi Ercan Topaca’nın yanı sıra sıkıntıları ilk ağızdan dinleyen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Evine ekmek götürebilmek için zor şartlarda direksiyon sallayan şoför kardeşlerimizi ziyaret ettik. Kamyon garajında şoför arkadaşlarımızın sorunlarını incelemek ve kendilerinden dinlemek üzere bir araya geldik. Fiziki şartların iyileştirilmesi adına gerekli çalışmaların yapılması için en kısa harekete geçeceğiz. Şoför kardeşlerimize hayırlı işler ve bol kazançlar diliyorum” ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817