Köşker: Manevi beslenmeye de önem vermeliyiz
 Gebze’de Kutlu Doğum Haftası’nda gerçekleşen açılış ve törenlere katılan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Çocuklarımızın ve gençlerimizin bedensel ihtiyaçları kadar manevi beslenmelerine de önem vermeliyiz” dedi.

16 HAFIZ İÇİN GKM’DE TÖREN

Erenler Kız Kur’an Kursu’nun hafızlık programını başarıyla tamamlayan 16 genç kıza Gebze Kültür Merkezi’nde taç takma töreni düzenlendi. Törenin açılışında konuşan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, genç kızların yetişmesinde emeği geçen hocalarını ve ailelerini tebrik etti. Gençlerin yetişmesinde özellikle annelere büyük görev düştüğünü belirten Başkan Köşker, “Çocuklarımızın maddi ve bedensel ihtiyaçları kadar manevi beslenmelerine, ruh ve maneviyatlarının gelişmesine de önem vermeliyiz. Siz anneler işte bunu başarıyorsunuz. Eşleriniz belki işlerinden buna fırsat bulamıyorlar. Sizler büyük fedakarlıklar göstererek onlara sahip çıkıyorsunuz. Hafızlık zor bir iş. Kurs programını başarıyla tamamlayan 16 genç kızımızı tebrik ediyorum. Rabbim onlara Allah’ı, Peygamberimizi ve Kur’an’ı Kerim’i anlamayı, anlatmayı ve yaşayıp aktarabilmeyi nasip etsin. Hepinizin Kutlu Doğum Haftası’nı kutluyorum” dedi.

BAŞKAN KÖŞKER HUZURKENT CAMİİ’NDE

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Yenikent Mahallesi’nde üç yılda tamamlanarak hafta sonunda törenle hizmete açılan Huzurkent Camii’ni de ziyaret etti. Cami, Kur’an Kursu ve kültür merkezinden oluşan Huzurkent Camii kompleksinin bölgedeki ibadet ve kültürel faaliyet ihtiyacını giderecek önemli bir hizmet olduğunu belirten Başkan Köşker, caminini yapımında emeği geçen dernek yönetimi ve hayırseverlere teşekkür etti. Köşker, Huzurkent Camii Derneği Başkanı Galip Oktay ve cami cemaati ile birliktekompleksi gezerek tesisler hakkında bilgi aldı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817