Köşker : Ortak paydamız GEBZE!
 

Gebze Kent Konseyi ve Rizeliler Derneği’nin programlarına katılan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Sivil toplum kuruluşları ve hemşeri derneklerinin Gebzelilik bilincinin gelişmesi ve yerleşmesinde önemli bir rol üstlendiğini belirterek, “Ortak paydamız Gebze” dedi

ÇALIŞMA GRUPLARI

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’den bir dizi ziyaret. Yoğun hizmet ve ziyaretçi trafiğinin yanı sıra dernek ve sivil toplum kuruluşlarına ziyaretlerini sürdüren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze Kent Konseyi tarafından düzenlenen plaket törenine katıldı. Eskihisar Sakızağacı’nda düzenlenen Gebze Kent Konseyi çalışma grupları başkanları ve üyelerine plaket ve teşekkür belgesi sunum törenine Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, başkan yardımcısı Ahmet Kisbet, konsey yöneticileri ve üyeleri katıldı. Konsey yöneticileri tarafından yapılan açılış konuşmasının ardından söz alan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze Kent Konseyi çalışma grupları üyeleri ve yöneticilerine çalışmalarında başarılar diledi.

RİZELİLERDEN PLAKET

Konuşmaların ardından konseyin çalışma grupları yöneticilerine teşekkür plaketi ve belgesi takdim edildi. Toplantının son bölümünde Kent Konseyi’nin çalışmalarına ilişkin bilgi paylaşımında bulunuldu. Törenin ardından Rizeliler Derneği’ni ziyaret eden Başkan Köşker, yapılan çalışmalar hakkında istişarede bulundu. Dernek yöneticileri ve üyeleriyle yapılan belediye çalışmaları ve hayata geçirilecek projelere ilişkin değerlendirmelerde bulunan Başkan Köşker’e plaket takdim edildi.

GEBZELİLİK BİLİNCİ

Sivil toplum kuruluşları ve hemşeri derneklerinin Gebzelilik bilincinin gelişmesi ve yerleşmesinde önemli bir rol üstlendiğine dikkat çeken Başkan Köşker, “Hepimiz güzel ülkemizin dört bir yanından Gebze’mize geldik. Ortak paydamız artık Gebze. Geldiğimiz yerin kültürünü unutmadan, yaşatarak ortak paydamız Gebze’nin gelişmesi için herkes üzerine düşeni özveriyle yerine getirmeli. Gebze’mizi ele ele güç birliği yaparak daha güzel yarınlara birlikte taşıyacağız” dedi. Ziyaret hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817