Köşker, pazar sokağını dinledi
MİLLETVEKİLİ ŞEKER DE KATILDI

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Cuma pazarı sokağı esnafını dinledi. Gebze’de Cuma Pazarı sokağı olarak da bilinen Şehit Numan Dede Caddesi’nde bulunan dükkanları dolaştı. AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, ilçe yöneticileriyle birlikte caddede bulunan dükkanları tek tek gezen Başkan Köşker, esnafa hayırlı işler diledi.

ESNAFTAN KÖŞKER’E TEŞEKKÜR

Vatandaşların ve esnafın sorunlarını dinleyen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, ihale aşamasına gelen modern kapalı pazar projesi hakkında da bilgi verdi. Gebze Kent Meydanı’nın tamamlanmasıyla bölgeye hareketlilik geldiğini belirten Şehit Numan Dede Caddesi esnafı; projenin atıl vaziyetten kurtarılarak en kısa zamanda tamamlanmasından ötürü Başkan Köşker’e teşekkürlerini iletti.

PROJE VATANDAŞA SORULACAK

Cuma pazarını kaldırılarak bölgenin Kent Meydanı’yla entegre hale getirilmesi için çalışma yapacaklarını dile getiren Başkan Köşker, “Hizmetlerimizin temelinde vatandaşlarımızın görüş ve önerileri var. Vatandaşa rağmen bir hizmet yapma gibi bir söz konusu olamaz. Caddenin trafikten arındırılması ve nostalji tramvayının hayata geçirilmesine yönelik siz değerli esnafımızın ve bölge sakinlerinin görüşlerini bir anket çalışmasıyla alacağız. Hakim görüşe göre projemizi şekillendireceğiz” dedi. Başkan Köşker ayrıca, diğer belediye çalışmalarına ilişkin de esnafı bilgilendirdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817