Köşker '' Pehlivan'ı Tebrik Ediyorum''

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan’ı makamında ziyaret etti.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan’ı makamında ziyaret ederek uzun süre görüştü. Başkanlar ilçelerine yeni kazandıracakları projelerle ilgili istişarede bulundular. Başkan Pehlivan ile çeşitli konularda görüş alışverişinde bulunan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Körfez’de yapılan çalışmaları ve ilçede yaşanan değişimi yakından takip ettiklerini ve takdir ettiklerini ifade etti.  Körfez'e modern bir belediye binası kazandırdığı için Başkan Pehlivan'ı kutlayan, Başkan Köşker belediye binasını çok beğendiğini belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan Körfez'e kazandırmayı düşündüğü diğer projeler hakkında Köşker’e bilgi verdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817