Köşker  şoförlerle buluştu
 Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebzeli şoförler ve servisçilerle kahvaltılı toplantıda buluştu.

 

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, şoförlere konuk oldu. Gebze Şoförler Odası tarafından düzenlenen toplantıya katılan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, şoför esnafının sorunlarını dinledi. Oda Başkanı Necati Kaya’nın açılış konuşmasıyla başlayan kahvaltılı toplantıya Başkan Köşker’in yanı sıra GTO Başkanı Nail Çiler, belediye meclis üyeleri, belediye başkan yardımcısı Engin Güzel, başkan danışmanı Şakir Bitmez, minibüs şoförleri, servis şoförleri ve taksiciler katıldı. Şoför esnafının sorunlarını dinleyen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, belediye hizmetleri ve kente kazandırılacak projelere ilişkin de bilgi verdi.

DAHA MODERN GEBZE

Şoförlerin sorularını da yanıtlayan Başkan Köşker, Gebze’nin trafik sorununu rahatlatacak çalışmaların Kocaeli Büyükşehir Belediyesi UKOME dairesiyle koordineli bir şekilde yürütüldüğünü dile getirdi. Gebze’nin daha yaşanabilir ve modern bir kent kimliğine kavuşması için gayret gösterdiklerini dile getiren Belediye Başkanı Adnan Köşker, kent içi trafik sorununu rahatlatacak yeni otoparkların yanı sıra toplu taşıma ve raylı sistem yatırımlarının öncelikli olduğunu dile getirdi.

YENİ YOLLAR VE BAĞLANTILAR

Sanayi bölgesinde zaman zaman yaşanan trafik sorununu rahatlatacak GOSB-TEM yeni giriş gişesinin yanı sıra Körfez geçiş köprüsü bağlantı yollarının devreye gireceğini dile getiren Başkan Köşker, proje ve fizibilite çalışmalarının sürdüğünü dile getirdi. Toplantının sonunda söz alan taksici esnafları Başkan Köşker’e, Gebze’ye kazandırdığı modern taksi durakları için teşekkür etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817