KÖŞKER VE KAFLI GÜZELLER'DE İFTAR SOFRASINDA
 KÖŞKER İFTAR ÖNCESİ MAHALLE TURU YAPTI

Gebze Belediyesi’nin geleneksel iftar sofrası önceki akşam Güzeller Mahallesi’nde kuruldu. Yüzlerce Güzeller sakininin aynı sofra etrafında bir arada oruç açtığı iftar öncesi mahallede inceleme gezisi yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, vatandaşlardan belediye hizmetleriyle ilgili görüş ve taleplerini aldı.  Başkan yardımcıları Nilay Ayran ve Engin Güzel’in yanı sıra belediye meclis üyeleri, Ak Parti Gebze ilçe yöneticileri, Güzeller Mahalle Muhtarı Mümin Yılmaz ve belediye birim müdürlerinin de kendisine eşlik ettiği mahalle turunda bölge esnafına da uğrayan Başkan Köşker, esnafa hayırlı işler diledi.

 

İSMİ KADAR GÜZEL MAHALLE

İftar yemeği verilen alana gelen Kocaeli Milletvekili Cemalettin Kaflı ve Belediye Başkanı Adnan Köşker  vatandaşlar tarafından sevgi gösterileriyle karşılandı. Güzeller Mahallesi sakinlerinin geniş bir katılım gösterdiği iftar öncesi kısa bir selamlama konuşması yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Mahallelerimizde kurduğumuz bu sofralarla büyük bir aile olduk. Sokaklarda kurduğumuz iftar sofraları birlik, beraberlik, tanışma ve kaynaşma sofralarına döndü. Burada komşularımızla tanışıyor, dostluklarımızı güçlendiriyoruz. Rabbim Ramazan ayındaki bu güzellikleri 12 ayda da yaşamamızı nasip etsin. İsmi kadar güzel olan Güzeller mahallemizde eksiklikleri bir bir gideriyoruz. Çöp konteynerlerinin yer altına alınmasıyla mahallemiz daha da güzelleşecek. Mahallelerimizle birlikte tüm Gebze’miz değişmeye ve gelişmeye devam edecek” dedi.

 

TÜRKİYE’YE YENİ BİR UFUK AÇILACAK

Başkan Köşker’in ardından Güzeller sakinlerine hitab eden AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemalettin Kaflı da vatandaşlara umut veren bir konuşma gerçekleştirdi. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e bu güzel ortamı sağladığı için teşekkür eden Kaflı, “Önümüzdeki Salı gününden itibaren Türkiye’ye yeni bir ufuk açılacak. Türkiye’de güzel günleri hep beraber yaşayacağız” dedi. Yapılan konuşmaların ardından hep birlikte yapılan dua sonrası iftar açan Güzeller sakinleri, Ramazan Zor’un tasavvuf müziği konseri, çocuklar için gezici TIR’da sergilenen Karagöz-Hacivat ve meddah oyunlarını ilgiyle izledi. Çocuklar kendilerine ikram edilen pamuk şekeri ve balonlarla keyifli bir Ramazan akşamı geçirdi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817