KÖŞKER YENİ MAHALLELERE KURMAYLARIYLA ÇIKARMA YAPTI
 Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, kurmaylarıyla birlikte, mahalle statüsü kazanan Gebze’nin köylerine çıkarma yaptı.  Bölgede incelemelerde bulunan Başkan Köşker, doğal güzellikleri, mesire ve yeşil alanları düzenlenerek Gebzelilerin hizmetine açmayı hedeflediklerini söyledi

 

KURMAYLARIYLA

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’den Gebze köylerine çıkarma. Yapılan düzenlemeyle mahalle statüsü kazanan ve Gebze Belediyesi sorumluluk alanına devredilen Gebze’nin köylerine kurmaylarıyla birlikte çıkarma yapan Başkan Köşker, incelemelerde bulundu.


İNCELEME TURU

Mollafenari, Cumaköy, Denizli ve Kadıllı’da incelemelerde bulunan Başkan Köşker’e, başkan yardımcıları Nilay Ayran, Orhan Sipahioğlu, Engin Güzel, Sadık Albayrak, başkan danışmanı Şakir Bitmez, ilgili birim müdürleri, muhtarlar, Orman Bölge Müdürlüğü yetkilileri eşlik etti. İnceleme turunda vatandaşlarla da sohbet ederek sorunlarını dinleyen Başkan Köşker, Gebze Belediyesi’ne devredilen ve mahalle statüsü kazanan bölgelerde bulunan mesire ve dinlence alanlarının düzenleneceğini söyledi.


VATANDAŞLARI DİNLEDİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve ilgili diğer kurumlarla işbirliği içerisinde hazırlanacak projelerle; bölgedeki yeşil ve mesire alanlarının yeniden düzenleneceğini dile getiren Başkan Köşker, doğal güzelliklerin korunarak, vatandaşların aileleriyle birlikte gelerek dinlenebileceği hale dönüştürmek istediklerini söyledi. Kahvehaneleri de inceleme turunda ziyaret eden Başkan Köşker ve beraberindeki heyet, vatandaşlarla sohbet ederek sorunları dinledi, hizmetlere ilişkin taleplerini aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817