KÖŞKER’DEN 10 KASIM MESAJI
 Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 77. Yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Atatürk’ün eserleri, askeri ve siyasi başarılarıyla tarihe malolmuş bir lider olduğunu vurgulayan Başkan Köşker, “Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük komutan ve devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının 77. yılında şükran ve minnetle anıyoruz” dedi.

Köşker 10 Kasım mesajında şu görüşlere yer verdi:

“Atatürk, askeri ve siyasi başarıları, eserleri ve ileri görüşlülüğü ile tarihimizin akışını değiştiren, milletimizin yetiştirdiği büyük bir liderdir. O, üstün nitelikleri, askeri ve siyasal zaferleri ve düşünceleri ile yaşadığı çağa damgasını vurmuştur. O’nun en büyük başarısı, zor şartlara ve imkansızlıklara karşın Kurtuluş Savaşı’nı zaferle sonuçlandırarak milli egemenliği temel alan Türkiye Cumhuriyeti’ni kurmasıdır. Atatürk hep ileriye bakmış, zorluklar karşısında yılmamış, Türkiye Cumhuriyeti’nin güçlü ve müreffeh bir ülke olmasını sağlayacak atılımları kararlılıkla gerçekleştirmiştir.

Aramızdan ayrılışının 77. yılında bizlere düşen görev, Atatürk’ün gösterdiği çağdaş uygarlık düzeyine ulaşmak, Cumhuriyetimizi aydınlık yarınlara taşımak için elbirliğiyle çalışmaktır. Bu vesileyle  Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete uğurladığımız günün yıldönümünde bir kez daha saygı, sevgi ve minnetle anıyoruz.”

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817