banner2779
banner2752
banner2750

KÖŞKER'DEN BERAT KANDİLİ MESAJI
 Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Hemşehrilerinin ve vatandaşların Berat kandilini kutlayan Başkan Köşker, Ramazan ayının müjdecisi olan ve kurtuluş, af ve arınma anlamlarına gelen Berat gecesinin en güzel şekilde idrak edilmesi temennisinde bulundu.

Başkan Köşker, mesajında mübarek gün ve gecelerin müminlere Allah’a yaklaşma,  iç muhasebe ve yaşadığımız hayatı sorgulama fırsatı sunduğunu belirterek, “Berat Kandili bizlere, her tür kötü duygulardan, haksızlık ve adaletsizlikten, kin, nefret ve intikam duygularından arınmayı; Rabbimizin affediciliğine ve bağışlayıcılığına sığınmayı öğretir” dedi.

Köşker mesajını şöyle tamamladı: “Allah’a yakınlaşmak, kardeşlik, birlik ve beraberlik bağlarımızı güçlendirmek için bir vesile olan Berat Kandili’nde dünyanın bir çok yerinde savaş, acı ve türlü zorluklarla yaşayan kardeşlerimizin kurtuluşu için dua etmeli, Rabbimizden İslam aleminin birliği ve dünyamızın huzur ve barış içinde yaşaması için niyazda bulunmalıyız. Mağfiret gecesi olarak da bilinen bu mübarek gecenin bütün müminlerin tevbe ve dualarının kabulüne vesile olmasını diliyor, tüm hemşehrilerimin ve İslam dünyasının Berat kandilini tebrik ediyorum”

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751