banner2779
banner2752
banner2750

KÖŞKER’DEN KABRİSTAN ZİYARETLERİ
Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, aile fertleri ve yakınlarının kabirlerini ziyaret için arefe günü mezarlığa akın eden Gebzelileri yalnız bırakmadı. Başkan Köşker, eski başkanlardan Ahmet Penbegüllü'nün kabrini ve şehitliği de ziyaret ederek dua etti

 

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'den, arefe günü mezarlık ziyareti. Gebze Kaymamı Mehmet Arslan, belediye başkan yardımcıları Nilay Ayran, Engin Güzel, Sadık Albayrak ile birlikte ilk olarak Gebze Şehitliğine geçen Başkan Köşker, vatan savunmasında şehadet şerbeti içen Gebzeli şehitleri kabirleri başında ziyaret etti. Şehitlerin ruhaniyeti için dua eden Başkan Köşker, şehit yakınlarının buruk geçen bayramlarını kutladı. Şehitliğin ardından merhum belediye başkanı Ahmet Penbegüllü’nün kabrini de ziyaret eden Başkan Köşker, daha sonra mezarlığı dolaşarak vatandaşlarla sohbet etti. Yakınlarının kabirlerine ziyaret eden vatandaşlarla bayramlaşan Başkan Köşker, yarın yapılacak ilçe bayramlaşması için kent meydanına davet etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751