Köşker’den M. Sinan çıkarması
  

M. Sinan Mahallesi’ni karış karış gezen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, dert dinledi, taziye ziyaretleri gerçekleştirdi, çalışmaları vatandaşlarla birlikte denetledi.

 

 

Köşker, “Bizim için vatandaşın memnuniyeti önemli. Vatandaşımızı mutlu edecek çalışmalara imza atıyoruz” dedi.

 

 

 

VATANDAŞ MEMNUNİYETİ

Gebze Belediye Başkanı ve AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Adnan Köşker, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdüren Başkan Köşker, Mimar Sinan Mahallesi’ne çıkarma yaptı. M. Sinan Mahallesi Piri Reis Caddesi esnaflarını dolaşarak ziyaretlerine başlayan Köşker, esnafları tek tek dolaşarak hayırlı işler diledi. Vatandaşlarla sohbet eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, talepleri, istekleri dinledi. Devam eden çalışmalar hakkında da vatandaşlarla sohbet eden Başkan Köşker, “Bizim için vatandaşın memnuniyeti önemli. Vatandaşımızı mutlu edecek çalışmalara imza atıyoruz.

ÇALIŞMALARI DENETLEDİ

Her işin temelinde vatandaşımızın gereksinimleri ve talepleri var” dedi. Mimar Sinan’nın cadde ve sokaklarında eksik olan noktalarda üstyapı çalışmalarına hız verildiğini dile getiren Başkan Köşker, var olan sıkıntıların hızla giderildiğini söyledi. Devam eden çalışmaları vatandaşlarla birlikte denetleyen Başkan Köşker, Piri Reis Caddesi’nde bulunan Ergen ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

TAZİYE ZİYARETİ

Geçtiğimiz günlerde vefat eden Zennure Ergen’in ailesini ziyaret eden Başkan Köşker, başsağlığı diledi. Taziye ziyaretinin ardından M. Sinan’da bulunan hemşeri derneklerini ve kahvehaneleri de dolaşan Köşker, vatandaşların taleplerini aldı. Başkan Köşker’e M. Sinan ziyaretlerinde Mahalle Muhtarı Necati Kütük, belediye meclis üyeleri ve AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı SKM yöneticileri eşlik etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817